Mavi ekran stop code hatası

Musty.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Merhabalar az önce yayın izlerken bir anda mavi ekran aldım, ve fotoğrafını çekmeye çalışırken tam göremedim ama stopcode yazıyordu sanırım neden olduğunu bilen var mı? çözümü nedir

Merhabalar az önce yayın izlerken bir anda mavi ekran aldım, ve fotoğrafını çekmeye çalışırken tam göremedim ama stopcode yazıyordu sanırım neden olduğunu bilen var mı? çözümü nedir
Blackshark alsaydın böyle olmazdı...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şakası bir yana önemli olan stopcode'dan sonrası zaten

Blackshark alsaydın böyle olmazdı...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şakası bir yana önemli olan stopcodr'dan sobrası zaten
HASDUASGIDHASGDASYIGDSGIYADS hocam...

Minidump dosyasını almanız lazım hocam. Ondan sonra onun yorumlanması için bizimle paylaşmalısınız. C://Windows/Minidump klasöründe olması lazım. Ben yorumlamayı bilmiyorum sadece nasıl yapacağınızı anlattım. O "stop kodlar" genelleme amaçlı sadece.

Minidump dosyasını almanız lazım hocam. Ondan sonra onun yorumlanması için bizimle paylaşmalısınız. C://Windows/Minidump klasöründe olması lazım. Ben yorumlamayı bilmiyorum sadece nasıl yapacağınızı anlattım. O "stop kodlar" genelleme amaçlı sadece.
Hocam şuan evde değilim dediğiniz gibi yapıcam, tam anlamadım ama dediğiniz minidump sanırım mavi ekranda çıkan hataların kayıt dosyası gibi bir şey

Hocam şuan evde değilim dediğiniz gibi yapıcam, tam anlamadım ama dediğiniz minidump sanırım mavi ekranda çıkan hataların kayıt dosyası gibi bir şey
Aynen öyle hocam. Onu paylaşacaksınız bizimle. Bilen kişiler de analizini yapıp size yapmanız gerekenleri söyleyecek.

Tamamdır, yalnız bu mavi ekran kayıt dosyasıni ilk defa sizden duydum şaşırdım

hocam selamlar dediğiniz klasöre girdim ve bu dosya var ama nasıl açarım bilmiyorum ne yapacağım

hocam selamlar dediğiniz klasöre girdim ve bu dosya var ama nasıl açarım bilmiyorum ne yapacağım
Dosyayı bir upload et sonra minidump dosyası sorun nedir diye konu aç virüs Total de yükle sonra bizim minidumpcilar okur yorumlar cevaplarlar sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,910
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri