Blackshark alsaydın böyle olmazdı...Merhabalar az önce yayın izlerken bir anda mavi ekran aldım, ve fotoğrafını çekmeye çalışırken tam göremedim ama stopcode yazıyordu sanırım neden olduğunu bilen var mı? çözümü nedir
Her konu açtığında aynısını yazıcam razerın elemanıyım lan ben :dHASDUASGIDHASGDASYIGDSGIYADS hocam...
Dedim ya stopcode'dan sonrası önemli zibil tane var.söz eninde sonunda razer alacam, ama sen boşver razeri bu mavi ekranı ne yapabiliriz hocam
Hocam şuan evde değilim dediğiniz gibi yapıcam, tam anlamadım ama dediğiniz minidump sanırım mavi ekranda çıkan hataların kayıt dosyası gibi bir şeyMinidump dosyasını almanız lazım hocam. Ondan sonra onun yorumlanması için bizimle paylaşmalısınız. C://Windows/Minidump klasöründe olması lazım. Ben yorumlamayı bilmiyorum sadece nasıl yapacağınızı anlattım. O "stop kodlar" genelleme amaçlı sadece.
Aynen öyle hocam. Onu paylaşacaksınız bizimle. Bilen kişiler de analizini yapıp size yapmanız gerekenleri söyleyecek.Hocam şuan evde değilim dediğiniz gibi yapıcam, tam anlamadım ama dediğiniz minidump sanırım mavi ekranda çıkan hataların kayıt dosyası gibi bir şey
hocam selamlar dediğiniz klasöre girdim ve bu dosya var ama nasıl açarım bilmiyorum ne yapacağımMinidump dosyasını almanız lazım hocam. Ondan sonra onun yorumlanması için bizimle paylaşmalısınız. C://Windows/Minidump klasöründe olması lazım. Ben yorumlamayı bilmiyorum sadece nasıl yapacağınızı anlattım. O "stop kodlar" genelleme amaçlı sadece.
Dosyayı bir upload et sonra minidump dosyası sorun nedir diye konu aç virüs Total de yükle sonra bizim minidumpcilar okur yorumlar cevaplarlar sanahocam selamlar dediğiniz klasöre girdim ve bu dosya var ama nasıl açarım bilmiyorum ne yapacağım