kaydetmem gereken verilerim var format atamam hocamFormat at hocam
Formatlarken verilerin olduğu ayrılmış bölümü silmezseniz muhtemel bilgileriniz silinmeyebilirkaydetmem gereken verilerim var format atamam hocam
Ama tabi şifreyi sifirlamanin bir yöntemi vardı da şuan ben hakim değilim tam onaFormatlarken verilerin olduğu ayrılmış bölümü silmezseniz muhtemel bilgileriniz silinmeyebilir
hocam veriler c diskinde kurtaramamFormatlarken verilerin olduğu ayrılmış bölümü silmezseniz muhtemel bilgileriniz silinmeyebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama tabi şifreyi sifirlamanin bir yöntemi vardı da şuan ben hakim değilim tam ona
telefondan yada başka pc den o hesap için şifremi unuttum de, yeni şifre al. cep tel girdiysen doğrulama kodu tele gelirarkadaşlar PC çok donuyordu bende restarlamak istedim restarladıktan sonra mavi ekran verdi onarım menüsüne attı onarım menüsündeki hesabımın şifresini hatırlamıyorum ne yapmam lazım?
telefondan yada başka pc den o hesap için şifremi unuttum de, yeni şifre al. cep tel girdiysen doğrulama kodu tele gem
hocam Microsoft hesabınınjini değiştirdim gmaili değiştirdim hayla olmuyortelefondan yada başka pc den o hesap için şifremi unuttum de, yeni şifre al. cep tel girdiysen doğrulama kodu tele gelir
hocam Microsoft hesabınınjini değiştirdim gmaili değiştirdim hayla olmuyor
yerel kullanıcı büyük ihtimal çünkü Windows mail hesabının şifrenini değiştirdim hala olmuyorDostum yerel kullanıcı hesabı mı, windows mail hesabı ile mi oturum açmıştın?
Yukarıda ki videoda yapılanları bir dene istersen
hocam ben onarım menüsünde kaldımDostum yerel kullanıcı hesabı mı, windows mail hesabı ile mi oturum açmıştın?
Yukarıda ki videoda yapılanları bir dene istersen
Onarım menüsünden oturum açma ekranına gelemiyor musun bir türlü?yerel kullanıcı büyük ihtimal çünkü Windows mail hesabının şifrenini değiştirdim hala olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben onarım menüsünde kaldım
fotoğraf yolladımOnarım menüsünden oturum açma ekranına gelemiyor musun bir türlü?
Dostum bak şimdi, mail hesabın ile oturum açmışsın.
sıfırladım, değiştirdim hala olmuyor hocamDostum bak şimdi, mail hesabın ile oturum açmışsın.
Windows mail hesabının şifresini biliyorsan, problem yok.
Parolamı unuttum de, windows mail hesabına kod gelecek oradan sıfırlayabilirsin
aynı hesabı gördüm değiştirdim şifreyi hala olmuyorsıfırladım, değiştirdim hala olmuyor hocam