Hocam gene mavi ekran yedimÇok saçma cümle kurdum kusura bakmayın
Ama gene bomboş minidumpÇok saçma cümle kurdum kusura bakmayın
@FightForHonorAma gene bomboş minidump
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Driverları kendin elle mi kurdun yoksa program mi kurdu ?Hocam gene mavi ekran yedim
Elle büyük ihtimalle çakışma şimdi en güncel Windows ile format atacağımDriverları kendin elle mi kurdun yoksa program mi kurdu ?
Ve sadece ekran kartını kuracağımDriverları kendin elle mi kurdun yoksa program mi kurdu ?
Son durum hala böyle hata veriyor her PC yi açtığımdaKonu sahibi son durum nedir konuyu takip ediyorum?
Yardim ederseniz çok tatlı olur herhangi bir iletişim bilginizi verebilir misiniz detaylı anlatayımKonu sahibi son durum nedir konuyu takip ediyorum?
Bilgisayarı açıyorum sonrasında bi 5 veya 2 3 dk sonra donuyo sonra imleçte kasma oluyo sadece imleçi hareket ettirebiliyorum donduğunda sonra mavi ekran yiyorumKonu sahibi son durum nedir konuyu takip ediyorum?
Instagramını veya başka senle iletişim kurabileceğim bir şey verirseniz çok güzel olurKonu sahibi son durum nedir konuyu takip ediyorum?
Hatanın videosunu çektim atayım bekleyinKonu sahibi son durum nedir konuyu takip ediyorum?
İnstagram: TrieetzInstagramını veya başka senle iletişim kurabileceğim bir şey verirseniz çok güzel olur