Leonard 80+ Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 63 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim İsmail Öztürk Bugün, 00:43 #1 Dostlar selam çok sık mavi ekran yemeye başladım, sorunu nasıl çözebilirim. Cihaz ACER Nitro 5 Ne yapabilirim?
Dostlar selam çok sık mavi ekran yemeye başladım, sorunu nasıl çözebilirim. Cihaz ACER Nitro 5 Ne yapabilirim?
Afacan Dennis 80+ Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 57 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim hesap silinsin Bugün, 00:44 #2 ram olabilir değiştirip denemeni öneririm
Leonard 80+ Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 63 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim İsmail Öztürk Bugün, 00:50 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Afacan Dennis yazmış: ram olabilir değiştirip denemeni öneririm Devamı için tıklayın... Hiç upragade yapmadım
Afacan Dennis yazmış: ram olabilir değiştirip denemeni öneririm Devamı için tıklayın... Hiç upragade yapmadım
Afacan Dennis 80+ Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 57 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim hesap silinsin Bugün, 02:15 #4 Leonard yazmış: Hiç upragade yapmadım Devamı için tıklayın... mavi ekran genelde ram cıkıyor başka bi ramle denense güzel olur
Leonard yazmış: Hiç upragade yapmadım Devamı için tıklayın... mavi ekran genelde ram cıkıyor başka bi ramle denense güzel olur