PolatAlemdar06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 354
Ne kadar bekledin? Resetlemeyi denedin mi sistemi.Yüzde 0 da kaldı ne yapmalıyım
Bilgisayarı kendi elimle kapatim açsam birsey olur mu
Kendi elimle reslesem bir sorun olur mu diye korkuyorumNe kadar bekledin? Resetlemeyi denedin mi sistemi.
5 dakikadir falan boyleNe kadar bekledin? Resetlemeyi denedin mi sistemi.
windows bozulmuş olabilir veya virüsde bulaşmış olabilir bu hale gelmeden önce pc yi nasıl kappatınız hatta indirdiğiniz bir dosya varmıydı?Yüzde 0 da kaldı ne yapmalıyım
Hayır arkada valorant açıktı forumda geziyordum pat bu çıktı ve gitmiyorwindows bozulmuş olabilir veya virüsde bulaşmış olabilir bu hale gelmeden önce pc yi nasıl kappatınız hatta indirdiğiniz bir dosya varmıydı?
Hayır arkada valorant açıktı forumda geziyordum pat bu çıktı ve gitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi elimle kapatmak zorundayim yapayım mı
hayle daha aynımı
en kısa sürede formatla pc yiAynı kendim kapatıp acicam
Tamam düzeldi kendim resledim bıktım ya yemin ederim bıktım mavi renginden soğudum
Bende aynı şekilde haftada bir aktivitem oldu mavi ekranla uğraşmak. Cidden sinir bozucu bir durum. @FightForHonor sağolsun durumu hallediyoruz. Gerçekten sıkıldım ya.Aynı kendim kapatıp acicam
Tamam düzeldi kendim resledim bıktım ya yemin ederim bıktım mavi renginden soğudum
virüs yokki taram ayaptımen kısa sürede formatla pc yi
Hiç kimse çözemedi benim sorunumu servise 3 kere yolladık üçündede çözüldü diye yolladılar acaba ben mi yanlış kuruyorum windowsu yada uygulamalarıBende aynı şekilde haftada bir aktivitem oldu mavi ekranla uğraşmak. Cidden sinir bozucu bir durum. @FightForHonor sağolsun durumu hallediyoruz. Gerçekten sıkıldım ya.
Minidump dosyasını atarsan @FightForHonor müsait ise yardımcı olabilir. Gerçekten sayesinde kaç defa sorunumu çözdüm.virüs yokki taram ayaptım
Hiç kimse çözemedi benim sorunumu servise 3 kere yolladık üçündede çözüldü diye yolladılar acaba ben mi yanlış kuruyorum windowsu yada uygulamaları
Geç açılma sorunu düzeldi mi?Minidump dosyasını atarsan @FightForHonor müsait ise yardımcı olabilir. Gerçekten sayesinde kaç defa sorunumu çözdüm.