İyide önemli olsaydı Windows amca saklamazmıydu?önemli önemsizmi var hocam bunun önemsizse loga düşmezmi
önemsiz diye dosya olmama gibi bir durum olabilirmi ?İyide önemli olsaydı Windows amca saklamazmıydu?
mavi ekran geldiğinde hata koduna bakamadım zatenHata koduna bakmak gerekiyor diye biliyorum.
bana biri anlatarak yaptırmalıİyide önemli olsaydı Windows amca saklamazmıydu?
mavi ekran olmadan bu dosya oluşmazmıyok belli süre geçtikten sonra silinmiş olabilir.
olay yaşanalı 1 yıl olduyok belli süre geçtikten sonra silinmiş olabilir.
Hocam regeditte dosyalarla oynuyordum ondan 1 hafta sonra bu durum oluştu dosyalarla oynuyordum sonra bu durum oluştu memtest temiz ssd bad sector hızlarıda temiz hocam donanımsal değildir değilmi bu mavi ekran vermeden önce regeditte dosyalarla oynuyordum değerleriylr mavi ekran yedim sonra format attım daha problem olmadı sma donsnımdal değildir değilmi regeditte oynsdım baya dosyalarlayok belli süre geçtikten sonra silinmiş olabilir.
Hocam CPU gpu kullanımı fln normalse sıcaklıklar stabilse ve kasma gibi olaylar yoksa bir şey olmaz birde 1 yıl olmuş. Yani virüs olsaydı sistem dosyalarınıda silebilirdi ama 1 yılda silseydi birsey fark ederdin. Takma kafana bencemavi ekran olmadan bu dosya oluşmazmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
olay yaşanalı 1 yıl oldu
4 ayda değil şimdi hatırladım
hocam memtest testi temiz ssdde temizMavi ekran olduğu sırada yazan yazıları okuyarakta ne olduğunu anlayabilirsiniz biraz biraz. Genel problemi anlarsınız ama neyden kaynaklandığını anlayamazsınız. Bazı problemlerde anlaşılıyor tabi.
hocam memtest temiz ssdde temiz donanımsal değildir değilmi üste zaten bu alta bırakacağımMavi ekran olduğu sırada yazan yazıları okuyarakta ne olduğunu anlayabilirsiniz biraz biraz. Genel problemi anlarsınız ama neyden kaynaklandığını anlayamazsınız. Bazı problemlerde anlaşılıyor tabi.
Hocam aynı cümleyi niye 27 kere yazdınız? Mavi ekran hatası olmadan önceki duruma bazen windows geri çevirebiliyor. Ya da önceden varsa yedeğiniz ona dönebilirsiniz.hocam memtest testi temiz ssdde temiz
@Emirhandkee
hocam memtest temiz ssdde temiz donanımsal değildir değilmi üste zaten bu alta bırakacağım
mesajı yazdım Hocam regeditte dosyalarla oynuyordum ondan 1 hafta sonra bu durum oluştu dosyalarla oynuyordum sonra bu durum oluştu memtest temiz ssd bad sector hızlarıda temiz hocam donanımsal değildir değilmi bu mavi ekran vermeden önce regeditte dosyalarla oynuyordum değerleriylr mavi ekran yedim sonra format attım daha problem olmadı sma donsnımdal değildir değilmi regeditte oynsdım baya dosyalarla
Valla hocam @DerratiX çok gerginim
Hocam aynı cümleyi niye 27 kere yazdınız? Mavi ekran hatası olmadan önceki duruma bazen windows geri çevirebiliyor. Ya da önceden varsa yedeğiniz ona dönebilirsiniz.
O bilgisayarı almayacaktır işte nasıl kafasına taktıysa artık monitörden ses geliyor hop konu ışık sızması var hop konu bir kaç bir şey daha vardı galiba. Heh SSD iyi mi? diye konu açmıştı. Sağlığı sıhhati yerindeydi en son.Çok acilen psikoloğa gitmeniz lazım. Yeter artık. 1 yıl önce aldığın mavi ekranı ne işe yarasın?
Registry ile oynamayacaktın.
1 yıl önceki minidump dosyasını atsın incelerim veya SSD sağlık durumunu sorduğunda cevapta verdim başka sorusu varsa da cevap veririm ama hem yazdığım şeyleri anlamıyor hemde psikopatlık seviyesinde en ufak şeyi de kafaya takıyor.Yahu tamam sorunları çözmek için burdayız eyvallah ama sürekli karın ağrısı yapsa eyvallah ama sen direk 1 sene önce dizimi vurduğum için acımıştı acaba neden acıdı diyerek şimdi sormakta biraz absürt kaçıyor.
Bir süre sonra otomatik siliniyor veya 3.parti uygulamalarda silebiliyor.Yani minidump dosyasının olmamasının sebebi Windows bile kafasına takmamış olmasından ve gereksiz diye silmesinden ötürü yok. Var mı başka soru?