Neler Yeni

Mavi Ekran mavi ekranın ne anlama geldiğini nasıl anlarım

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 yıl önceki minidump dosyasını atsın incelerim veya SSD sağlık durumunu sorduğunda cevapta verdim başka sorusu varsa da cevap veririm ama hem yazdığım şeyleri anlamıyor hemde psikopatlık seviyesinde en ufak şeyi de kafaya takıyor.
SSD 1MB veri aman Allahım diski sağlığı azaldı diyor.

Bir süre sonra otomatik siliniyor veya 3.parti uygulamalarda silebiliyor.
Sıvı soğutma pompasından da ses geliyormuş normal olduğunu anlatmaya çalıştım 3 gün etiketledi beni bunun için. Biraz paranoyaklık var veya bilerek yapıyor günahını almak istemem. tabii ki yardımcı oluyoruz burda bilgimiz dahilinde herkese ama herşeyin de bir sınırı var.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Sıvı soğutma pompasından da ses geliyormuş normal olduğunu anlatmaya çalıştım 3 gün etiketledi beni bunun için. Biraz paranoyaklık var veya bilerek yapıyor günahını almak istemem. tabii ki yardımcı oluyoruz burda bilgimiz dahilinde herkese ama herşeyin de bir sınırı var.
Hah birde o konu vardı. Neydi bobin tıslaması oluyor diyordu galiba. Bobin olmaması dışında bir sorun yok bence. (Elektrik motoru nüve farklılığından ötürü bobin sesi çıkarması düşük bir ihtimal)

louis bloom

80+ Silver
önemli önemsizmi var hocam bunun önemsizse loga düşmezmi
bu arkadaşın siteden banlanması lazım. ben bizimle alay ettiğini düşünüyorum. Açtığı tüm konuları takip ettim yardımcı oldum ama inatla anlamıyor anlamamazliktan geliyor. şimdi milletle uğraşacak konu bulamamış 1 yıl önceki mavi ekran aklına gelmiş. alaya alıyor ciddiye almayın bunu tüm açtığı konularında böyle.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Hangisi ciddi hangisi trol konu anlayamayız biz sonuç itibariyle. Adam belkide çok pimpirikli birisi belkide.

Can...

80+ Platinum
Hangisi ciddi hangisi trol konu anlayamayız biz sonuç itibariyle. Adam belkide çok pimpirikli birisi belkide.
Reis benimde aldığım corsair kasanın önü ufak çizilmiş ya ne zaman nasıl çizildi ki acaba dün çeketle sildim o zaman mı ki veya bişey mi deydi (!)

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Reis benimde aldığım corsair kasanın önü ufak çizilmiş ya ne zaman nasıl çizildi ki acaba dün çeketle sildim o zama mı ki veya bişey mi deydi (!)
Format at düzelir (!)

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Psikolağa gidin.

Americano

80+ Bronze
bu arkadaşın siteden banlanması lazım. ben bizimle alay ettiğini düşünüyorum. Açtığı tüm konuları takip ettim yardımcı oldum ama inatla anlamıyor anlamamazliktan geliyor. şimdi milletle uğraşacak konu bulamamış 1 yıl önceki mavi ekran aklına gelmiş. alaya alıyor ciddiye almayın bunu tüm açtığı konularında böyle.
haklısınız hakikaten trol gibi sinirinizi bozdum ama bilip bilmeden konuşmak haddinize değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikolağa gidin.
Saolun yardımlarınız için fakat yaptığınız hakkaten ayıp banlamınza gerek yok hocam hesapı direk silerim

louis bloom

80+ Silver
haklısınız hakikaten trol gibi sinirinizi bozdum ama bilip bilmeden konuşmak haddinize değil

Saolun yardımlarınız için fakat yaptığınız hakkaten ayıp banlamınza gerek yok hocam hesapı direk silerim
Tyler Durden'e dönüşmüşsün reis.

Americano

80+ Bronze
Ne diyosun dostum gelmişin bilip bilmeden konuşuyon allahım ya yan hesap açmak çokmu zor

Banlansam sanki yan hesap açıp gene foruma gelemeyecem

yaptığım banlanılacak bir hareket değil trol felanda değilim senin raconuna sinir oldum elemena bak :D

Top Bottom