Mavi Işık Koruması Hakkında Bilgi

Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar bu mavi mor ışık koruyucu gözlük kullanan var mı sağlık açısından gerçekten koruyucu mu yoksa hani gözlük satalım diye çıkmış bişey mi bu sene inşallah kazanırsam ybs yi yazılım alanından ilerleyecegim için saatlerce sürekli pc başında kalicam ve tabii ki yazılım sektörüne girersem de sürekli ekran başında olacagim için gözlerimin bozulma durumu olabilir bu gözlükler gerçekten faydalı ve işe yarar mı yariyorsa öneri yapabilirmisiniz?

Bizim arkadaşlardan kullanan vardı önceden normal gözlüğe kıyasla fark var , bence alın sağlığınızdan ne kadar kar ederseniz iyi

Bizim arkadaşlardan kullanan vardı önceden normal gözlüğe kıyasla fark var , bence alın sağlığınızdan ne kadar kar ederseniz iyi
Normal gözlük kullanmıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Derecesiz normal güneş gözlüğü tarzında pc başında kullanmak için sordum

Normal gözlük kullanmıyorum hocam

Derecesiz normal güneş gözlüğü tarzında pc başında kullanmak için sordum
yararı olduğu kadar zararı da var örnek uykunuz daha bir kalitesiz olur ve mavi ışık filtresi (UV) tamamen zararlı ışınları engelleyemez ama gözünüz daha az yorulur normale göre

banada pek güvenmeyin bence , diğer arkadaşlardan gördüğümü söylüyorum bence yapay zekaya sorun size detaylı sonuç çıkarır
Arkadaşlarınızda sanırım başka nedenlerden dolayı uyku kalitesinin düşüklüğü olmuş olabilir yapay zekanın dediğine göre (chatgpt) mavi ışık filtreli gözlükler numaralı numarasız farketmeksizin uyku kalitesini düşürmek yerine daha da arttırdığını söylüyor ve eğer ki akşam kullaniliyorsa ekran kesinlikle takmalisin diyor gündüz ekran süresi çok değilse takmana gerek yok fakat ofis ortamı gibi çok ekran süresi aliyorsan takabilirsin diyor

Arkadaşlarınızda sanırım başka nedenlerden dolayı uyku kalitesinin düşüklüğü olmuş olabilir yapay zekanın dediğine göre (chatgpt) mavi ışık filtreli gözlükler numaralı numarasız farketmeksizin uyku kalitesini düşürmek yerine daha da arttırdığını söylüyor ve eğer ki akşam kullaniliyorsa ekran kesinlikle takmalisin diyor gündüz ekran süresi çok değilse takmana gerek yok fakat ofis ortamı gibi çok ekran süresi aliyorsan takabilirsin diyor
deepseek kalite düşürür diyor

Kullaniyormusunuz hocam

Detaylı bir bilgi verebilirmisiniz?

Bi soralım hocam yapay zeka kapismasi dkdkdjjd
bence bunların ikiside yapay g.rizekalı sen al gözlüğünü kullan

Geri