Max 100 TL klavye önerisi

UzunKing

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,038
Bütçe
100
Önceki yakında a101 e gelecek olan klavyenin tuşları siliniyormuş o yüzden vazgeçtim bana max 100 tl bir gaming klavye önerir misiniz?

Önceki yakında a101 e gelecek olan klavyenin tuşları siliniyormuş o yüzden vazgeçtim bana max 100 TL, aydınlatmalı bir klavye önerir misiniz?
Aydınlatma zorunlu mu ? Hem 100TL bandındaki çoğu aydınlatmalı klavyede tuş silinme mevzusu görülüyor dostum..

fn tuşuyula müzik video kontrolü olmasına veya ekstradan makro tuşu olmasına dikkat et dizaynı hoşuna gidene bak ekipman kendi rahatına göre seçilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Bunu arkadaşlarımdan birkaçı kullanmıştı 3-4 ayın sonunda istenmeyen sonuçlar doğmuştu ben sizin yerinizde olsam A4-Tech'i tercih ederdim.Arkadaşlar gelsin Everest markasının klavyesi kötü ise belirtirler.Biraz sizde araştırın onlar gelene kadar :)
tamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu arkadaşlarımdan birkaçı kullanmıştı 3-4 ayın sonunda istenmeyen sonuçlar doğmuştu ben sizin yerinizde olsam A4-Tech'i tercih ederdim.Arkadaşlar gelsin Everest markasının klavyesi kötü ise belirtirler.Biraz sizde araştırın onlar gelene kadar :)
attığınız a4tech in görünüşü pek hoşuma gitmedi bu tarz olursa güzel olabilir şu an kullandığımın klavyenin fotoğrafı bu arada
1607454815296.png

Son düzenleme:
tamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığınız a4tech in görünüşü pek hoşuma gitmedi bu tarz olursa güzel olabilir şu an kullandığımın klavyenin fotoğrafı bu arada Alıntıyı görüntüle
Önemli olan görünüm değil klavyenin ömrü o yüzden bunları önerdim dış görünüşe önem veriyorsanız ışıklı Everest’i tercih edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri