Neler Yeni

MAX 100 TL mouse Pad Önerisi

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
CS'de hızlı hareketlerde elimin altından kaymayacak düzgün bir mouse pad arıyorum. Önerileriniz nedir? Büyük boy olsa daha iyi olur.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
CS'de vs refleks gerektiren oyunlarda iyi iş görür mü hocam?
hocam speed mousepadler alın mousepadi genişlettikçe alanınız genişler o zaman refleksleri daha yavaş atarsınız ama siz seviyorsanız geniş öyle seçin alan büyüdükçe dpi düşürürsünüz büyüklükten dolayı o yüzden reflekslerde yüksek dpi öneriliyor genelde ama siz büyük severseniz bilemem
speed mousepad al derim

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam speed mousepadler alın mousepadi genişlettikçe alanınız genişler o zaman refleksleri daha yavaş atarsınız ama siz seviyorsanız geniş öyle seçin alan büyüdükçe dpi düşürürsünüz büyüklükten dolayı o yüzden reflekslerde yüksek dpi öneriliyor genelde ama siz büyük severseniz bilemem
speed mousepad al derim
Şu an preo marka bir pad var küçük olduğundan hızlı hareketlerde çok kayıyor o yüzden büyük alayım dedim. Speed padler nasıl oluyor?

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
CS'de vs refleks gerektiren oyunlarda iyi iş görür mü hocam?
Kullananlar memnun. Fakat daha profesyonel mousepadlar isterseniz, Hyperx Fury S Pro ve Qck modellerine bakabilirsiniz.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Şu an preo marka bir pad var küçük olduğundan hızlı hareketlerde çok kayıyor o yüzden büyük alayım dedim. Speed padler nasıl oluyor?
sspeed padler çok kaygan oluyor genelde ve mousenin altındaki silikon gibi maddeler var ya onların altında vida var işte o maddeleri kendine göre aşındırıyo o yüzden olabildiğince kayganlaştırıyor mouseyi yani genel çalışma prensibi bu

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,681
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Qp prism kullanıyorum 2 gündür gayet memnunum sadece biraz plastik kokusu vardı geldiğinde şimdi daha az yakında geçer o da büyük ihtimal. Güzel kayıyor mouse.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Profesyonel oyuncu değilsen klavye pedi olarak kullanacağın bir sürü mouse ped var sadece mouse diyorsan Logitech veya SteelSeries mouse pedler

Top Bottom