https://ty.gl/tib13w9yk3ao6 sizce bu nasıl
Mantıklı gibi vergilerle ne kadar oluyor acaba gümrüğe falan takılırmı?
sepete ekleyin vergiler çıkar ve vergilerle bu kadar sanırım ayrıca gümrüğe takılmaz muhtemelen çünkü 30 euroyu geçmiyor kaliteli klavyeMantıklı gibi vergilerle ne kadar oluyor acaba gümrüğe falan takılırmı?
Anladım teşekkürlersepete ekleyin vergiler çıkar ve vergilerle bu kadar sanırım ayrıca gümrüğe takılmaz muhtemelen çünkü 30 euroyu geçmiyor kaliteli klavye
yinede bi bakın derimAnladım teşekkürler
Tmmdır teşekkürlerAula F75 çek. Düşünme bile.
900 TL civarlarına 2-3k arasında bir klavye almış olacaksın.
Benimki gümrüğe geldi gelir birkaç güne elime. Yetkili satıcı bir sorun olmaz kötü ürün gelirse 90 gün iade hakkınız var.Arkadaşlar ürün genel olarak hoşuma gitti fakat hiç yorum olmaması garip geldi ve satıcının sadece bu klavyeyi satmasıda garip pek güven vermedi açıkcası alıpta eline ulaşan birileri yokmu acaba?
Anladım kaç TL'ye aldınız şuan vergisiz 575 olarak görünüyorBenimki gümrüğe geldi gelir birkaç güne elime. Yetkili satıcı bir sorun olmaz kötü ürün gelirse 90 gün iade hakkınız var.
Bende %20 kupon vardı, 50 TL falan kredi tanımlamışlardı vergi dahil 750'e geldi.Anladım kaç TL'ye aldınız şuan vergisiz 575 olarak görünüyor