- Konu Sahibi Konu Sahibi
onayla geç hocam klavyen gelirAlıntıyı görüntüleaula f25 almayı düşünüyorum fakat 670tl min tutar var 820 TL'ye civarında alıyorum klavyeyi promosyon ile 670tl altındaki siparişler gönderilmeyecek gibi bir uyarı veriyor napmam lazım 820tlye alınır mı? bu klavye
yanına bişey ekle sonra siparişe geldiğinde çıkar sadece klavye kalsın bide destek açıp kupon + kredi iste daha uyguna geliyor bana 700tl geliyorAlıntıyı görüntüleaula f25 almayı düşünüyorum fakat 670tl min tutar var 820 TL'ye civarında alıyorum klavyeyi promosyon ile 670tl altındaki siparişler gönderilmeyecek gibi bir uyarı veriyor napmam lazım 820tlye alınır mı? bu klavye
Tamamdır teşekkürleronayla geç hocam klavyen gelir
Destekten 100tl kredi aldım fakat kupon vermediler nasıl alabilirim bilgin varmııyanına bişey ekle sonra siparişe geldiğinde çıkar sadece klavye kalsın bide destek açıp kupon + kredi iste daha uyguna geliyor bana 700tl geliyor
kupon rastgele verilcek diyorlar fakat şansa bağlı bi tanesi geliyor veriyor diğer ki vermiyor sürekli destek açıp dene şansınıTamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Destekten 100tl kredi aldım fakat kupon vermediler nasıl alabilirim bilgin varmıı![]()
Anladım eywkupon rastgele verilcek diyorlar fakat şansa bağlı bi tanesi geliyor veriyor diğer ki vermiyor sürekli destek açıp dene şansını![]()
Yaklaşık 10 temsilci ile görüşme sağladıktan sonra %20 indirim aldım sonunda 100tlde kredim var temiz ahahah teşekkürler bu arada demeseniz indirim kuponu alamayacaktımkupon rastgele verilcek diyorlar fakat şansa bağlı bi tanesi geliyor veriyor diğer ki vermiyor sürekli destek açıp dene şansını![]()
sınır derse boş bişey ekleyip sonradan çıkarınYaklaşık 10 temsilci ile görüşme sağladıktan sonra %20 indirim aldım sonunda 100tlde kredim var temiz ahahah teşekkürler bu arada demeseniz indirim kuponu alamayacaktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 706 TL'ye denk geldi klavye kesin gelir değilmi min 670tl vergisiz sınır vardı çünkü sadece klavyeyi ekledim 700tlye bu klavye bedava bence