Max 1000tl klavye önerisi

Screenshot_2024-11-14-14-39-35-319_com.einnovation.temu.jpg
aula f25 almayı düşünüyorum fakat 670tl min tutar var 820 TL'ye civarında alıyorum klavyeyi promosyon ile 670tl altındaki siparişler gönderilmeyecek gibi bir uyarı veriyor napmam lazım 820tlye alınır mı? bu klavye

Alıntıyı görüntüleaula f25 almayı düşünüyorum fakat 670tl min tutar var 820 TL'ye civarında alıyorum klavyeyi promosyon ile 670tl altındaki siparişler gönderilmeyecek gibi bir uyarı veriyor napmam lazım 820tlye alınır mı? bu klavye
yanına bişey ekle sonra siparişe geldiğinde çıkar sadece klavye kalsın bide destek açıp kupon + kredi iste daha uyguna geliyor bana 700tl geliyor

onayla geç hocam klavyen gelir
Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanına bişey ekle sonra siparişe geldiğinde çıkar sadece klavye kalsın bide destek açıp kupon + kredi iste daha uyguna geliyor bana 700tl geliyor
Destekten 100tl kredi aldım fakat kupon vermediler nasıl alabilirim bilgin varmıı:D

Tamamdır teşekkürler

Destekten 100tl kredi aldım fakat kupon vermediler nasıl alabilirim bilgin varmıı:D
kupon rastgele verilcek diyorlar fakat şansa bağlı bi tanesi geliyor veriyor diğer ki vermiyor sürekli destek açıp dene şansını :D

kupon rastgele verilcek diyorlar fakat şansa bağlı bi tanesi geliyor veriyor diğer ki vermiyor sürekli destek açıp dene şansını :D
Yaklaşık 10 temsilci ile görüşme sağladıktan sonra %20 indirim aldım sonunda 100tlde kredim var temiz ahahah teşekkürler bu arada demeseniz indirim kuponu alamayacaktım

Hocam 706 TL'ye denk geldi klavye kesin gelir değilmi min 670tl vergisiz sınır vardı çünkü sadece klavyeyi ekledim 700tlye bu klavye bedava bence

Yaklaşık 10 temsilci ile görüşme sağladıktan sonra %20 indirim aldım sonunda 100tlde kredim var temiz ahahah teşekkürler bu arada demeseniz indirim kuponu alamayacaktım

Hocam 706 TL'ye denk geldi klavye kesin gelir değilmi min 670tl vergisiz sınır vardı çünkü sadece klavyeyi ekledim 700tlye bu klavye bedava bence
sınır derse boş bişey ekleyip sonradan çıkarın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,825
Üyeler
191,174
Son üye
oguzcnzngn
Geri