Neler Yeni

max 1000TL Red sw %100 klavye

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Gamepower ogre rgb düşünüyorum ama daha iyi bir model var mı sormak istedim,
Murat hocama soracaktım ama ban yemiş maalesef
Şuan bende %60 klavye var ama alışamadım iade edip %100 yani tam almak istiyorum, çoğu oyunda problem yaratıyor %60 klavye :C
performax xetra veya xargon modelini öneririm. red ve blue switch seçenekleri var. Klavyeye biraz olumsuz bir bakış var markadan dolayı ama ben 5 aydır hiçbir sıkıntısını görmedim ve gayet memnunum. Ama şuan fiyatlar inanılmaz uçmuş bir indirimde almanı tavsiye ederim bir göz at

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
performax xetra veya xargon modelini öneririm. red ve blue switch seçenekleri var. Klavyeye biraz olumsuz bira bakış var markadan dolayı ama ben 5 aydır hiçbir sıkıntısını görmedim ve gayet memnunum. Ama şuan fiyatlar inanılmaz uçmuş bir indirimde almanı tavsiye ederim bir göz at
Tek bi yerde stokta bulabildim o da 2500 diyor

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Tek bi yerde stokta bulabildim o da 2500 diyor
aynen n11 gibi sitelerde var ama blue switch onlar. 3 4 ay önce her yerde stok vardı ve 500 600 tl civarındaydı. Stoklar bitmiş olabilir ve stok olan yerlerde bu yüzden fiyatı artırmıştır. Stoklar gelirse tekrardan düşer bir umut. Ama ne zaman yenileneceği belli olmaz en iyisi farklı klavyeleri araştır

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam bende gamepower ogre var red switch rainbow kutulu faturalı 1 ay garantisi var. Tuş sorunundan dolayı 4-5 kez gönderdim garantiye ama şuan sorun yok. Siz de teslim alıp deneyebilir veya garantiye gönderebilirsiniz isterseniz satabilirim size. Bilek desteği biraz yıpranmış sadece gerisi temiz

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Hocam bende gamepower ogre var red switch rainbow kutulu faturalı 1 ay garantisi var. Tuş sorunundan dolayı 4-5 kez gönderdim garantiye ama şuan sorun yok. Siz de teslim alıp deneyebilir veya garantiye gönderebilirsiniz isterseniz satabilirim size. Bilek desteği biraz yıpranmış sadece gerisi temiz
aynen bende performaxı almadan önce ogreye bakıyordum ve çoğu kullanıcıda bu sorunu yaşadığını gördüm ve vazgeçtim. Kronik bu klavyelerde sanırım bu sorun. Şuan sorun yoksa iyi tabi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
performax xetra veya xargon modelini öneririm. red ve blue switch seçenekleri var. Klavyeye biraz olumsuz bir bakış var markadan dolayı ama ben 5 aydır hiçbir sıkıntısını görmedim ve gayet memnunum. Ama şuan fiyatlar inanılmaz uçmuş bir indirimde almanı tavsiye ederim bir göz at
bu paraya alınmaz hocam

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Ajazz ak873

Gamepower ne ya

MamiKK

80+ Silver