DocToR2
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,013
Yazılım mühendisliği ile ekran kartının alakası yok. Söylemeyi bırakın.
Yazılım mühendisliği ile ekran kartının alakası yok. Söylemeyi bırakın.
Hocam Mekatronik mühendisliği nedir bir araştırın, sonra benimle laf dalaşına girin. (didişin)hocam dalga mı geçiyorsunuz 3d yazılımlar falan var ekran kartı gerektirir
mekatronik mühendisliği ile ilgili bir bilgim olduğunu söylemedimHocam Mekatronik mühendisliği nedir bir araştırın, sonra benimle laf dalaşına girin.
Tamam işte araştırın, Mekatronik mühendisi neymiş. Sonra benimle konuşun.mekatronik mühendisliği ile ilgili bir bilgim olduğunu söylemedim
Tamam işte araştırın, Mekatronik mühendisi neymiş. Sonra benimle konuşun.
Laptop almışken ekran kartı da olsun diyerek almışlardır diye düşünüyorum. Ekran kartlık bir durum yok.yani hocam tanıdıklarım var yazılımdan 3050 kullanıyor mesela 1650 olması şart bence
Hocam sıfır alicam da bu nasil sizce![]()
Mekatronik - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
Yani kısacası hocam tüm bölümlere hakim bir insan olarak yazılım için ilk öncelik ekran kartı değil işlemcidir, bunu söyleyebilirim.
(mimarlık hariç ama onda da 3050 değil 3060 öneriyorum minimum.)
@DocToR2 Anlaşabildiğimize sevindim.
Ağır oyun oynatmaz ama bir göz at. İşine yarayacaktır.
Oyun bilgisayarı istiyorsan minimum 18000TL ye çıkman lazım.
![]()
İkinci El Kıyafet Online Alışveriş Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
https://www.teknosa.com/asus-x515ja...6-fhd-w11-notebook-p-125034399?shopId=teknosa.Hocam sıfır alicam da bu nasil sizce
![]()
Acer Swift3 SF314-511 Intel Evo i5-1135G7 8GB Ram 512GB Ssd Iris Xe 14
Acer Swift3 SF314 511 Intel Evo i5 1135G7 8GB Ram 512GB Ssd Iris Xe 14www.teknosa.com
Ağır oyun oynamayacaksan o da güzel model. En azından ıps ekranlı.Hocam sıfır alicam da bu nasil sizce
![]()
Acer Swift3 SF314-511 Intel Evo i5-1135G7 8GB Ram 512GB Ssd Iris Xe 14
Acer Swift3 SF314 511 Intel Evo i5 1135G7 8GB Ram 512GB Ssd Iris Xe 14www.teknosa.com
Hocam güzelmiş gercekten ama bi tık pahalıAğır oyun oynamayacaksan o da güzel model. En azından ıps ekranlı.
Ama yinede bunu alsan daha iyi. En azından dandik de olsa harici ekran kartı var.
Ağır oyun oynamayacaksan o da güzel model. En azından ıps ekranlı.
Ama yinede bunu alsan daha iyi. En azından dandik de olsa harici ekran kartı var.
Özellikleri bi önceki attığın ile aynı, fark yok.Peki bu nasil sizce
Hic fark etmemisim valaÖzellikleri bi önceki attığın ile aynı, fark yok.