mouse benim için çok önemli oyüzden çok iyi bir mouse lazım birde kablosuz kulaklık kullanamıyorumBak anladım ki ekipman için toplam bütçen 2900tl
Şöyle yap
SteelSeries Apex Pro UK - Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik Fiyatı
SteelSeries Apex Pro UK - Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
![]()
SteelSeries Rival 110 62466 7200CPI 6 Tuş Optik Gaming(Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Full steelseries oldu engine 3 üzerinden senkronize edebilirsin. Apex pro da omnipoint switchler var hangi mesafede tetikleneceğini ayarlayabiliyorsun.
mouse benim için çok önemli oyüzden çok iyi bir mouse lazım birde kablosuz kulaklık kullanamıyorum
e sporcular kullanıyormuş zowie ecc 2b diye bir mouse sence nasıl![]()
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı - Trendyol
HyperX Cloud Alpha S Gaming Headset Blue Edition Kablolu Oyuncu Kulaklığı 4P5L3AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
SteelSeries Apex Pro UK - Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik Fiyatı
SteelSeries Apex Pro UK - Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İyi bir mouse.e sporcular kullanıyormuş zowie ecc 2b diye bir mouse sence nasıl
Ama dpi düşük gibime geldi.e sporcular kullanıyormuş zowie ecc 2b diye bir mouse sence nasıl
ben 400 dpi de oynuyom xl mousepad de zaten çoğu e sporcuda 800 veya 400 dpi de oynuyorAma dpi düşük gibime geldi.
İyi bir mouse alınabilir.ben 400 dpi de oynuyom xl mousepad de zaten çoğu e sporcuda 800 veya 400 dpi de oynuyor