link açılmıyorBütçe 50-60 lira artsa güzel mikrofonlar var ama bütçeniz çok kısıtlı. Kulaklığınızın mikrofonu iyiyse almanıza gerek yok. https://m.trendyol.com/snopy/sn-340...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.63.1
Bu nasıl hocamBeyler 125 TL Var Bende 10 TL Bile Yukarı Çıkamam Youtube Ve Twitch İçin Mikrofon Arıyorum 2.El De Olur 0 Da Olur Yazdıkalarınıza Namazdan Sonra Bakıcam...
link açılmıyor
Bana Daha Profesyonel Bişey Gerekiyor Bide Masaüstü Olursa Fln İyi OlurBu nasıl hocam
![]()
DailyTech Profesyonel Youtuber Jak Girişli Yaka Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
DailyTech Profesyonel Youtuber Jak Girişli Yaka Mikrofonu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! DailyTech Profesyonel Youtuber Jak Girişli Yaka Mikrofonu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bana Daha Profesyonel Bişey Gerekiyor Bide Masaüstü Olursa Fln İyi Olur
Babaannemden 25 tl daha istemem gerekicek ama olsun jenkebe
Attığım al bencdŞöyle Bişey Buldum iyi mi?
![]()
Trust 20378 Youtuber Masa Üstü Mikrofon - Trust Mikrofon sahibinden.com'da - 889256468
Trust 20378 Youtuber Masa Üstü Mikrofon - En uygun İkinci El Trust Mikrofon fiyatları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Post automatically merged:
Babaannemden 25 TL daha istemem gerekicek ama olsun jenkebe