Mehmet Karahanlı
80+ Bronze
- Bütçe
- 1300
Merhaba arkadaslar ben ikinci el temiz max 1300 tl ye android veya apple telefon almak istiyorum sizinde tavsiyelerinizi aliyim dedim
Kac yil goturur iphone 6s (ogrenciyim instagram ve video cozumlerine bakiyorum yani pek bakmiyorum teleofna)
Bu bütçede iphone a gitmemeni öneririm. reeder p13 var a101 de tam fiyatına uygun güzel telefon.Kac yil goturur iphone 6s (ogrenciyim instagram ve video cozumlerine bakiyorum yani pek bakmiyorum teleofna)
Cok tesekkur ederim yardimci oldugun icinSanırsam IOS 15 aldı. IOS 12'de kalan IPhone 6'da bile çoğu uygulama sıkıntı çıkarmıyorken 6S düzgün kullanımda 3 yıl götürür bana kalırsa.
Bilindik bir marka almak daha iyi degilmi?Bu bütçede iphone a gitmemeni öneririm. reeder p13 var a101 de tam fiyatına uygun güzel telefon.
Reeder zaten bilindik çokça kişinin kullandığı marka kankam.Cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilindik bir marka almak daha iyi degilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide neden iphone almami onermiyorsun
Reeder zaten bilindik çokça kişinin kullandığı marka kankam.
Iphone 6 artık devirden düşmüş yazılımsal olarak bence, 5-6 ay sonra kimse kullanmaz gibi.İşlemcisi çok kötü. Sıkıntılı. İphone 6 bile daha tercih edilesi.
Iphone 6 artık devirden düşmüş yazılımsal olarak bence, 5-6 ay sonra kimse kullanmaz gibi.