Öneri Max 1400tl gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
84
Bütçe
1400
önerinizi bekliyorum mavi ve beyaz renginde olursa çok iyi olur
pc için kullanıcam hikayeli oyunlar ve fifa için

Yurtdışı düşünürseniz gamesir nova 2 lite, whatgeek sitesinde wgnew5 kodu ile 31 dolara geliyor, ek vergi çıkmıyor. Sadece alırken order note kısmına tc numaranızı yazmanız yeterli. Tr içindende eğer hala çalışıyorsa gank sitesinden bjk200 kodu ile machenike g1 alabilirsiniz. Parolapara kampanyasını kullanmadıysanız eğer 400 tl cashback ile bigbig won gale hall da alabilirsiniz

Değişiklik kabul ederseniz adalgia z01

Kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız deneyimlerinizi yazabilir misiniz? Ben de bakınıyorum o kola
Evet hocam kullanıyorum. Tipi küçük gibi görünse de normal bi gamepad gibi aslında,Gördüğüm tek sıkıntısı her isimsiz Çin ürünü gibi şarjı azalınca değişik şeyler yapmaya başlıyor geç algılıyor falan. Onun dışında gayet memnun oldugumu söyleyebilirim.

Evet hocam kullanıyorum. Tipi küçük gibi görünse de normal bi gamepad gibi aslında,Gördüğüm tek sıkıntısı her isimsiz Çin ürünü gibi şarjı azalınca değişik şeyler yapmaya başlıyor geç algılıyor falan. Onun dışında gayet memnun oldugumu söyleyebilirim.
hocam joyistik nasıl peki yumuşak mı bide r1 l1 sert mi bastığın zaman yankılı bomba gibi ses çıkmıyor dimi ona göre alıcam

hocam joyistik nasıl peki yumuşak mı bide r1 l1 sert mi bastığın zaman yankılı bomba gibi ses çıkmıyor dimi ona göre alıcam
R1 l1 switch gibi normal gamepadlere göre farklı biraz joystick de çok sert degil bana tam ayarında geldi ama beğenmezseniz yanında bir kılıf (ne diyeceğimi bilamadim) gönderiyorlar

Türkiyeden mi aldınız hocam o kolu yoksa yurt dışından daha ucuza alabileceğimiz bir yer var mı

Geri