- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aslında bu laptopu yukarda bahsettiğim Bu laptop genel olarak araştırma yapma, araştırılan konularla alakalı video, film-dizi izleme, Office programları ve okul için kullanılacak. Yani bu amaçlar için 8gb ram de yeterli değil mi aslında videosunu izliyorum şimdi deli gibi komple metal kasa, thunderbolt 4 girişi falan var bu laptop nasıl 11.8 k deliricem.O laptopda ramler anakarta lehimli. Ram yükseltme imkanın olmaz.
İkisi arasında bir seçim yapacak olsam tartışmasız Acer'i alırdım. Pil konusunda kafanda soru isaretleri varsa, normal kullanımda 4-5 saatlik bir kullanım sunar o laptop.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çift fanlı soğutma varmış birde buz gibide çalışıyor parmak izi okuyucu falan tek sorun bence ekran çerçevesi biraz kalın oda olsun bu fiyata bence.Hocam aslında bu laptopu yukarda bahsettiğim Bu laptop genel olarak araştırma yapma, araştırılan konularla alakalı video, film-dizi izleme, Office programları ve okul için kullanılacak. Yani bu amaçlar için 8gb ram de yeterli değil mi aslında videosunu izliyorum şimdi deli gibi komple metal kasa, thunderbolt 4 girişi falan var bu laptop nasıl 11.8 k deliricem.