osederlerxd
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
bütçem 16000 kadar
Son düzenleme:
2.el temiz sistemlere bak derim 3060 12gb sistemler mevcut.bütçem bu kadar
knk 2 el guvenmyorum ya bir de kredi kartı kullancam2.el temiz sistemlere bak derim 3060 12gb sistemler mevcut.
3060li kasaların fiyatları kaç ki zaten2.el temiz sistemlere bak derim 3060 12gb sistemler mevcut.
reis bunu gördum de daha iyisini görürsen atabilirmisin kararsız kaldım yaEğer biraz daha çıkabilirsen bu çok iyi olur
![]()
RKY / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Çıkamazsanda
![]()
OGÜNDEMİRCİ / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu var yinede sende ufak bi göz gezdirebilirsin tabi
gereksiz pahallıya satıyorlar 0 almak daha mantıklı3060li kasaların fiyatları kaç ki zaten
kasım indirimleri vs ve yayıncıların youtuberların hazır sistemleri düşüyor genelde 4060lı sistemler oluyor. illaki birileri yapacak hiç ikinci eldeki alsatçıları kucağına düşme bekle 15-16K bandında düşecektir veya ikinci elde satamayanlar bu fiyat bandına düştüklerinde al.bütçem bu kadar
Bro kessin düşer mi bulamazsam yıl başından sonra sıkıntıkasım indirimleri vs ve yayıncıların youtuberların hazır sistemleri düşüyor genelde 4060lı sistemler oluyor. illaki birileri yapacak hiç ikinci eldeki alsatçıları kucağına düşme bekle 15-16K bandında düşecektir veya ikinci elde satamayanlar bu fiyat bandına düştüklerinde al.
kasım bittiğinde yılbaşına girmiyoruz, bi bucuk ay bekle de demiyorum. hani black firday zımbırtısı kasım 24ünde oluyor ya. o bakımdan yoksa risk falan almam ben gider bayılırım diyorsan senin bileceğin iş bütçe risk meselesi senn bileceğin iş. ben sadece fikir verebilirim şapada oturabilirsin kârlıda çıkabilirsin.Post automatically merged:
Bro kessin düşer mi bulamazsam yıl başından sonra sıkıntı
Risk alacam valla belki 40 li sistem düşer inşallahkasım bittiğinde yılbaşına girmiyoruz, bi bucuk ay bekle de demiyorum. hani black firday zımbırtısı kasım 24ünde oluyor ya. o bakımdan yoksa risk falan almam ben gider bayılırım diyorsan senin bileceğin iş bütçe risk meselesi senn bileceğin iş. ben sadece fikir verebilirim şapada oturabilirsin kârlıda çıkabilirsin.