MAX 16 BİN TL HAZIR SİSTEM

Eğer biraz daha çıkabilirsen bu çok iyi olur

Çıkamazsanda

Bu var yinede sende ufak bi göz gezdirebilirsin tabi

Eğer biraz daha çıkabilirsen bu çok iyi olur

Çıkamazsanda

Bu var yinede sende ufak bi göz gezdirebilirsin tabi
reis bunu gördum de daha iyisini görürsen atabilirmisin kararsız kaldım ya

Üstüne biraz daha koyup bunu alabilirsin aslındahttps://www.gaming.gen.tr/urun/366452/monza-6700xt-amd-ryzen-5-5500-asus-dual-radeon-rx-6700-xt-12gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

bütçem bu kadar
kasım indirimleri vs ve yayıncıların youtuberların hazır sistemleri düşüyor genelde 4060lı sistemler oluyor. illaki birileri yapacak hiç ikinci eldeki alsatçıları kucağına düşme bekle 15-16K bandında düşecektir veya ikinci elde satamayanlar bu fiyat bandına düştüklerinde al.

Post automatically merged:

kasım indirimleri vs ve yayıncıların youtuberların hazır sistemleri düşüyor genelde 4060lı sistemler oluyor. illaki birileri yapacak hiç ikinci eldeki alsatçıları kucağına düşme bekle 15-16K bandında düşecektir veya ikinci elde satamayanlar bu fiyat bandına düştüklerinde al.
Bro kessin düşer mi bulamazsam yıl başından sonra sıkıntı

Son düzenleme:
Post automatically merged:

Bro kessin düşer mi bulamazsam yıl başından sonra sıkıntı
kasım bittiğinde yılbaşına girmiyoruz, bi bucuk ay bekle de demiyorum. hani black firday zımbırtısı kasım 24ünde oluyor ya. o bakımdan yoksa risk falan almam ben gider bayılırım diyorsan senin bileceğin iş bütçe risk meselesi senn bileceğin iş. ben sadece fikir verebilirim şapada oturabilirsin kârlıda çıkabilirsin.

kasım bittiğinde yılbaşına girmiyoruz, bi bucuk ay bekle de demiyorum. hani black firday zımbırtısı kasım 24ünde oluyor ya. o bakımdan yoksa risk falan almam ben gider bayılırım diyorsan senin bileceğin iş bütçe risk meselesi senn bileceğin iş. ben sadece fikir verebilirim şapada oturabilirsin kârlıda çıkabilirsin.
Risk alacam valla belki 40 li sistem düşer inşallah

Geri