Numpad'sizBoyutu fark etmez. Ağır FPS oynuyorum çok düşük gecikmeli olması lazım. 1600'e kadar çıkabilirim. Yurt içi Yurt dışı fark etmez.
Boyutu fark etmez. Ağır FPS oynuyorum çok düşük gecikmeli olması lazım. 1600'e kadar çıkabilirim. Yurt içi Yurt dışı fark etmez.
Aliexpress'te kod falan var mı ya 1000 e falan düşürsek bunuGamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Yellow switchini al.
Maalesef sen 1600e bulduğuna dua et.Aliexpress'te kod falan var mı ya 1000 e falan düşürsek bunu
Boyutu fark etmez. Ağır FPS oynuyorum çok düşük gecikmeli olması lazım. 1600'e kadar çıkabilirim. Yurt içi Yurt dışı fark etmez.
Customlanmayacaksa dierya daha iyi aslında.Türkiye Direkt Postayı seç, BG0b3a8a kodu ile 1000TL'ye geliyor.Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win
Yalnızca US$59.99, en iyi Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
xpc'nin silver switch'i senin için çok iyi olabilirNumpad'siz
Numpad'li
trimod 2.4ghz avantajı da var RK61'in, PCB'si falan daha kaliteli customa yatkın onun dışında stok haliyle kullanıcaksa DK61E de alınabilir tabii. Ben RK61 alıp switchleri değişirdim şahsen.Customlanmayacaksa dierya daha iyi aslında.
mavi switch olmasa alırdım.Türkiye Direkt Postayı seç, BG0b3a8a kodu ile 1000TL'ye geliyor.Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win
Yalnızca US$59.99, en iyi Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
Alıp switchleri satabilirsin, Aliexpress'te falan ilk sipariş indirimiyle baya uyguna geliyor switchler.mavi switch olmasa alırdım.