Hocam yurt dışı IMEI atma işleri falan hiç bilmiyorum babam resmi note 13 pro almış IMEI atmış aldığı adam kendiside pek bişey bilmiyor ama adam telefon kapanırsa getir bana sıkıntı yok demiş sadece ıraktan sıfır geldi kapanır mı şimdi nasıl takip etmem gerek bunu IMEI atma işleri tehlikeli miYD 13T Pro
Yurtiçi Honor 90 - A55
Performans istiyorum oyun odaklıyım dersen X6 Pro 8/256 bakabilirsin.
tehlikeli bir durum yok direnç kayıt olduğu sürece sorunsuz kullanılır. Zaten cihazların çoğu direnç kayıt şuan.Hocam yurt dışı IMEI atma işleri falan hiç bilmiyorum babam resmi note 13 pro almış IMEI atmış aldığı adam kendiside pek bişey bilmiyor ama adam telefon kapanırsa getir bana sıkıntı yok demiş sadece ıraktan sıfır geldi kapanır mı şimdi nasıl takip etmem gerek bunu IMEI atma işleri tehlikeli mi
Anladım normalde babam bişey almadan önce pek anlamadığı için bana sorardı ama bu sefer telefonu bozulunca gitmiş adamı aramış hemen göndertmiş ertesi gün şimdi yurt içi cihaz olsa ona göre fiyatı değerlendiricem iyi kötü dicem ama yurt dışı olduğu için bişey diyemiyorum 256 lık note 13 pro yu 8 bine almış iyi mitehlikeli bir durum yok direnç kayıt olduğu sürece sorunsuz kullanılır. Zaten cihazların çoğu direnç kayıt şuan.
Takip edilecek bir durum da yok dümdüz kullansın sıkıntı yaşamazsınız. Zaten güvenceyi de vermiş satan eleman.
Ben 13Pro+ aldım 11kya geçen hafta güzel cihaz tavsiye ederim.
evet fiyat iyi kazıklanmamışsınız256 lık note 13 pro yu 8 bine almış iyi mi
İyi bari o zaman.evet fiyat iyi kazıklanmamışsınız
çok kafaya takılacak durumlar değil şuanlık.İyi bari o zaman.
sıkıntı çıkmaz inşallah bazen duyuyorum yok işte aynı IMEI yi farklı cihazada atıyorlarmış önceki attığı cihaz kapanıyormuş falan
iPhone Lara atılıyor mı hocam ikinci el 12 yada 13 düşünüyorumçok kafaya takılacak durumlar değil şuanlık.
Birkaç yüz lirayla çözülecek şeyler, takılma fazla.
hayır atılmıyor maalesef, iPhonelarda o iş karışık.iPhone Lara atılıyor mı hocam ikinci el 12 yada 13 düşünüyorum