- Bütçe
- 18000
oyun oynanacak ama ağır oyunlar değil tft- valorant belki cs go fiilan.
bunu buldum ama iyi mi? bilmiyorum soğutma v.s
Kanka bunun yerine 1k daha verip bunu alsan çok daha iyi olur o kasa ısınabiliyoroyun oynanacak ama ağır oyunlar değil tft- valorant belki cs go fiilan.
bu iyi midir? hocam.Kanka bunun yerine 1k daha verip bunu alsan çok daha iyi olur o kasa ısınabiliyor
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
2 gün önce indirimde 14800düoyun oynanacak ama ağır oyunlar değil tft- valorant belki cs go fiilan.
Bu bütçedeki en iyi ekran kartlı laptop önerim 8gb ram daha alıp takmanız çift kanal olursa daha iyi çalışırbu iyi midir? hocam.
2 gün önce indirimde 14800dü![]()
BU DAHA MI İYİ ACER DANBu bütçedeki en iyi ekran kartlı laptop önerim 8gb ram daha alıp takmanız çift kanal olursa daha iyi çalışır
Attığınız gigabyte markalı laptop daha iyi
bu fiyatlar şaka mı?? 20kya imzadaki monsteri almıştım...Attığınız gigabyte markalı laptop daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama o kadar çıkıyorsanız şunu alın
![]()
Acer Gaming Laptop Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa
Acer Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Acer oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!www.teknosa.com
Evet kanka çok daha iyi bunu albu iyi midir? hocam.
Dolara bak knkbu fiyatlar şaka mı?? 20kya imzadaki monsteri almıştım...
20 K YA ALINABİLECEK EN İYİSİ BU DEMİ SOĞUTUCUSU İYİ MİDİR.Attığınız gigabyte markalı laptop daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama o kadar çıkıyorsanız şunu alın
![]()
Acer Gaming Laptop Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa
Acer Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Acer oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!www.teknosa.com
İyidir20 K YA ALINABİLECEK EN İYİSİ BU DEMİ SOĞUTUCUSU İYİ MİDİR.
eyw hocam tşklerİyidir