Max 2000-2500 kulaklık

bu kulaklığı görmüştüm fakat şu yorumdan dolayı biraz çekiniyorum açıkçası
1752942622771.webp

Hocam bu bütçede çok kaliteli kulaklık bulmak zor. Atk mercury bakabilirsiniz veya sağlam bir IEM de düşünebilirsiniz. Kablolu sorun etmezseniz bütçenizi bir tık artırıp Cloud 3 bakabilirsiniz.

Hocam bu bütçede çok kaliteli kulaklık bulmak zor. Atk mercury bakabilirsiniz veya sağlam bir IEM de düşünebilirsiniz. Kablolu sorun etmezseniz bütçenizi bir tık artırıp Cloud 3 bakabilirsiniz.
benim de aklımı cloud 3 karıştırıyor klavye akko mg75w düşünüyordum da klavyeyi bi tık daha ucuz alıp cloud 3 mü alsam bilemedim

daha dün cıkti kullanan bulamazsin tr de md
duruşu vs temiz rahat duruyo da sadece hint ve çin tabanlı incelemeler bulabildim 1 2 tane ing inceleme var hiç emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

duruşu vs temiz rahat duruyo da sadece hint ve çin tabanlı incelemeler bulabildim 1 2 tane ing inceleme var hiç emin olamadım
ama şimdi almayıp da iyi çıkması sonrasında fiyatı artması pişman olma fln fln muhabbetleri olabilir hiç belli olmaz çok arada kaldım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama şimdi almayıp da iyi çıkması sonrasında fiyatı artması pişman olma fln fln muhabbetleri olabilir hiç belli olmaz çok arada kaldım
hocam al bence 250 saat pil suresi suruvuleri gayet iyi zaten baska biseyede bakmaya gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri