bu kulaklığı görmüştüm fakat şu yorumdan dolayı biraz çekiniyorum açıkçası![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
benim de aklımı cloud 3 karıştırıyor klavye akko mg75w düşünüyordum da klavyeyi bi tık daha ucuz alıp cloud 3 mü alsam bilemedimHocam bu bütçede çok kaliteli kulaklık bulmak zor. Atk mercury bakabilirsiniz veya sağlam bir IEM de düşünebilirsiniz. Kablolu sorun etmezseniz bütçenizi bir tık artırıp Cloud 3 bakabilirsiniz.
Hocam kablolu sorun olmaz diyorsanız alınır bencebenim de aklımı cloud 3 karıştırıyor klavye akko mg75w düşünüyordum da klavyeyi bi tık daha ucuz alıp cloud 3 mü alsam bilemedim
Teknoloji şans işidir, ben bu ürünü kullanan bir sürü kişi gördüm hepsi sorunsuz kullanıyor, ek olarak bu fiyat bandında alınabilicek en iyi kulaklık bencebu kulaklığı görmüştüm fakat şu yorumdan dolayı biraz çekiniyorum açıkçası
Alıntıyı görüntüle
valla iyi gibi geldi baktım bi iki de kullanan birisi varsa onun yorumuna bakmak lazımmillet istedigini önersin daha iyisi yok cloud 3 ü geçer (kablosuz versiyon)![]()
MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
daha dün cıkti kullanan bulamazsin tr de mdvalla iyi gibi geldi baktım bi iki de kullanan birisi varsa onun yorumuna bakmak lazım
duruşu vs temiz rahat duruyo da sadece hint ve çin tabanlı incelemeler bulabildim 1 2 tane ing inceleme var hiç emin olamadımdaha dün cıkti kullanan bulamazsin tr de md
ama şimdi almayıp da iyi çıkması sonrasında fiyatı artması pişman olma fln fln muhabbetleri olabilir hiç belli olmaz çok arada kaldımduruşu vs temiz rahat duruyo da sadece hint ve çin tabanlı incelemeler bulabildim 1 2 tane ing inceleme var hiç emin olamadım
hocam al bence 250 saat pil suresi suruvuleri gayet iyi zaten baska biseyede bakmaya gerek yokduruşu vs temiz rahat duruyo da sadece hint ve çin tabanlı incelemeler bulabildim 1 2 tane ing inceleme var hiç emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama şimdi almayıp da iyi çıkması sonrasında fiyatı artması pişman olma fln fln muhabbetleri olabilir hiç belli olmaz çok arada kaldım