Max 2000-2500 kulaklık

mchose çıkardığı mouse'un fp oranına klavyenin fp oranına ve kalitesine özelliklerine vs bakarsak bence kulaklıkta çok fp bir kulaklıktır yani ben olsam risk alırdım çünkü incelemeri çıktığında fiyatlar dahada artacak

Hocam, daha iyi olduğunu neye göre söylüyorsunuz? Herhangibir inceleme veya karşılaştırma biliyorsaniz lütfen bize de gönderin. Sadece kağıt üstündeki verilere bakarak Kulaklık seçmek bence büyük hata.
ve ekstra 30 kulajlik test etmis birisine gore cogu urunde kagittaki veri uygun

Hocam, daha iyi olduğunu neye göre söylüyorsunuz? Herhangibir inceleme veya karşılaştırma biliyorsaniz lütfen bize de gönderin. Sadece kağıt üstündeki verilere bakarak Kulaklık seçmek bence büyük hata.
ben de alıp almamak konusunda kararsızım ve emin olmaya çalışıyorum ama bu bütçede havit almak mantıklı gelmiyor h3 ve h7yi deneyimledim bir süre ve çok kalitesiz hissettiriyor

bu kulaklığı görmüştüm fakat şu yorumdan dolayı biraz çekiniyorum açıkçası
Alıntıyı görüntüle
Valla bende aldım benimki kral gelmedi bu arkadaşa böyle geldi diye sana da böyle gelecek değil yorumda olan hiçbirşeyi yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehber hazırladım aldığım gün konusu var o günden beri 2 kere şarja taktım şarjı da uygulamasında görnüyor mu bilmiyorum driver deneyimim olmadı kesilme yok gayet net vr akıcı ses geliyor

İngilizce konuşamaz çünkü çin ürünleri bunlar bilmeyen etmeyenler yorum yaptığı için alıcılılar karasız kalıyor

bu kulaklığı görmüştüm fakat şu yorumdan dolayı biraz çekiniyorum açıkçası
Alıntıyı görüntüle
kafan aşırı büyük değilse bunu kırman zor kualağına yerleştirirken çok açmasan bunu yaşamazsın ben kullanıyorum gayetde memnunum nisanda aldım aşırı aktif kullanmıyorum ama son 3 haftadır aktif olarak kullanıyorum ve aldığımdan beri hala şarja takmadım eve sesli bildirimler çince ancak alışılır işine yarayacak tek bildirim sesi mikrofon aç kapa ondada zaten 2 seçenek var yani :D şarj yüzdesi yazılımda yok doğru ancak benim ladığım beyaz modelde şarj azalınca mavi ışık kırmızı oluyormuş tabi daha görmedim ama şarjı gayetde güzel gidiyo son 3 haftadır rahat 2 3 saat kullanıyorum ve dediğim gibi nisanda beri şarja takmadım bence gönül rahatlığı ile alabilirsin ben çok memnunum

Geri