Neler Yeni

Max 2000 tl gamepad önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes mamur
Bütçe
2000
Merhabalar 2k üstüne çıkamam ikinci el xbox 9.nesil kablosuz gamepad düşünüyordum ancak bu fiyat bandında daha iyi önerebileceğiniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece bilgisayarda kullanıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes mamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen öner.

Ehh, normalde Shooter III daha iyi. Senin önerdiğin mor var adamın istediği fiyat bandında.
kral öğrenciyim aileden aldığım harçlığı biriktirerek alcam 1700 liram var 1 2 haftaya 2200 dediğini alabilirim ama arkadaşın önerdiği 8bitdo içime sinmedi 9.nesil xbox ile çok bir farkı var mı eos pronun

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
kral öğrenciyim aileden aldığım harçlığı biriktirerek alcam 1700 liram var 1 2 haftaya 2200 dediğini alabilirim ama arkadaşın önerdiği 8bitdo içime sinmedi 9.nesil xbox ile çok bir farkı var mı eos pronun
Çok bir farkı yok. Hatta biraz daha ek özelliği var. Gerisi de var. Ben Xbox almıştım 2500'e. Şu an olsa Fantech alırdım.

Aslında Shooter III yeter de artar da stoğa ne zaman gelir bilmem. Discord da kapalı, nirmalde oradan haber veriyorlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes mamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok bir farkı yok. Hatta biraz daha ek özelliği var. Gerisi de var. Ben Xbox almıştım 2500'e. Şu an olsa Fantech alırdım.

Aslında Shooter III yeter de artar da stoğa ne zaman gelir bilmem. Discord da kapalı, nirmalde oradan haber veriyorlardı.
bu wraith sitesinde güncel indirim kodu ne var kral biliyor musun acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmed Efe
Merhabalar 2k üstüne çıkamam ikinci el xbox 9.nesil kablosuz gamepad düşünüyordum ancak bu fiyat bandında daha iyi önerebileceğiniz var mı

Sadece bilgisayarda kullanıcam
Forumda bir eleman sürekli şunu yazıyordu bu konularda

Düşüncelerim hâlâ aynı. Aşağıya yazacağım yazı tamamen benim olup herkese önerdiğimden kopyala yapıştır yapıyorum. 1 yıl önce bendeki bozuldu. Sorunu ise LT ile Sağ Analog aynı anda çalışıyordu. 1 kere yere düşürmüştüm büyük ihtimal ondan çünkü başka hiçbir yerde bu sorunu görmedim. 1 hafta içerisinde değişim yapıldı şu anda da kullanıyorum. İncelemem ve karşılaştırmam sonucunda birçok kişinin almasına vesile oldum, en iyi cevap da aldım.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...cagim-oernegin-f710-buetce-max-1200tl.915225/

Bu bütçeye sıfır olarak tercihler arasında Msi Force GC20 V2, Logitech F710 veya Monster Pusat Clutch oluyor. F710 ergonomik olarak çok kötü ve bağlantı sorunları var. Monster Pusat Clutch +%20 oranında ölü bölgeye sahip direk aradan çıkar. Kendim de çok uzun bir araştırma sonucunda Msi Force GC20 V2 aldım ölü bölge olarak çok az %3-4 civarı Xbox 9.nesilde dahi benzer ölü bölge var. Tetik tuşları da aynı hassasiyette. Sadece kablolu çalışıyor. Kablosu çıkıp takılabilir olması çok iyi kabloda sorun olsa bir ucu Micro USB bir ucu USB olan güç gönderebilen kablo alsan yetiyor. Ele oturuşu gayet iyi ki Xbox tarzı. Önceki gamepadim Snopy Rampage sg-r218 ve PS tarzıydı The Crew 2'de 10-20 dakikalık aralıksız yarışlarda yarış bitince el ağrısı yapıyordu ve eli aşırı terletiyordu. Msi Force GC20 V2'de ne temele ne elden kayma ne de el ağrısı oluşuyor. Zaten kaymaması ve terletmemesi için (sanırım kauçukdu ismi emin değilim) özel bir şey var. Tek rahatsız olduğum konu titreşim olunca veya gamepadi sallayınca X Y A B tuşları titriyor bunu gamepadin içini açıp yapabilirmişsin fakat ben yapmadım. Titreşim demişken titreşim oranı çok yüksek. Titreşimi çok seven birisi olarak bile titreşim kısabildiğim oyunlarda biraz kıstım. Herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım tak çalıştır X input. Kutunun içinde 30cm bir ucu gamepad'e takmak için Micro USB diğer ucu Type C kablo çıkıyor. Telefonda kullanmak için ekstra dönüştürücüye gerek yok o da tak çalıştır. 2-2,5 aydır kullanıyorum çok rahat +150 saat kullanmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca tuş başı basım ömrünün 2 milyon olduğunu söylüyor Msi bu standart gamepadlerde 1 milyon.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mahir Cengiz
Top Bottom