Max 20bin TL sistem önerisi

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Bütçe
20000
Arkadaslar Max 20bine kasa var mıdır ekran kartlı? cikabilirsem 21 olabilir. Umarım vardır geçen 18kya bir şey görmüştüm bulamadım onu. Oyun oynayacagim

Arkadaslar Max 20bine kasa var mıdır ekran kartlı? cikabilirsem 21 olabilir. Umarım vardır geçen 18kya bir şey görmüştüm bulamadım onu. Oyun oynayacagim
hazır şart mı acaba

toplama olur ama değil mi
Oldukça fiyat performans sistemler var tabikide istersen sistem parçalarını yazabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem bulunmaz zaten o fiyata
dediğim bütçeye uyarsa olur. arma reforger, cs, hikaye oyunları oynuyorum

ekran kartlı istiyorum öyle iyiye var mıdır acaba komple kasa? bekliyorum önerilerinizi

Birkaç dakika bekler misin?

Ekran kartı İntel arc b580 işlemciRyzen 5700 kasa fazeon f1 650 w Anakart yonga seti b550m olan her hangibi bir Anakart ram kaç gb ve şad ne kadar istiyorsun

Birkaç dakika bekler misin?

Ekran kartı İntel arc b580 işlemciRyzen 5700 kasa fazeon f1 650 w Anakart yonga seti b550m olan her hangibi bir Anakart ram kaç gb ve şad ne kadar istiyorsun
"Ssd"

ekran kartlı istiyorum öyle iyiye var mıdır acaba komple kasa? bekliyorum önerilerinizi
bütçeyi aşıyor nereden kısabilirim diye bakıyorum fakat kısılcak bir yer yok gibi

bütçeyi aşıyor nereden kısabilirim diye bakıyorum fakat kısılcak bir yer yok gibi
Yazdıgım sistemin asdıgını sanmıyorum belki ekran kartı arc a750 yapılabilir

Siz ne buldunuz sistem olarak

Yazdıgım sistemin asdıgını sanmıyorum belki ekran kartı arc a750 yapılabilir
topladığımda 22.840 yapıyor
işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa+psu
soğutucu

Kasa
topladığımda 22.840 yapıyor
işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa+psu
soğutucu
Kasayı fazeon f1 yapılırsa 500 tl oradan gelir hem ayrıca f1 650 w

sogutucuda orta sekment ın bir tık üstü benim sistemde de bu var zaten şuan kendi kullandıgım lakin işlemciyi biraz daha yükseltip 5700 yaparsa çok daha iyi olur

Kasa

Kasayı fazeon f1 yapılırsa 500 tl oradan gelir hem ayrıca f1 650 w

sogutucuda orta sekment ın bir tık üstü benim sistemde de bu var zaten şuan kendi kullandıgım lakin işlemciyi biraz daha yükseltip 5700 yaparsa çok daha iyi olur
bütçeyi çok aşıyor öyle ama

Konu sahibi kendinde bulursan bana dm ile atabilirsin yada konuyada yazabilirsin lakin uyarmak gereken bir nokta var ben dönüş yapmazsam chatgbt ye atıp incelet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,495
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri