Yavuz_CSR.37
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Bütçe
- 23.000
Oyun oynatacak güzel bi gaming laptop arıyorum 20 23k bandında yardımcı olursanız çok sevinirim 
m.n11.com
hocam sizce 23k ya monitör dahil sistem mi laptop mu almak mantıklıLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunun altını önermem rtx 3050 6gb versiyonu var
sorun olmaz hocamMonitör dahil sistem alman çok daha mantıklı. Tabi ihtiyaca göre seçmekte gerekir. Sabit kullansan sorun olmazsa pc al.
SULTANSLOT - Ahlinya Slot777 Asli Gampang Menang Hari Ini
SULTANSLOT platform slot777 asli gampang menang maxwin hari ini. Slot777 adalah varian permainan tergacor dengan jackpot progresif terbesar di Indonesia.pckolik.com
![]()
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr
Bu sistemi alabilirsin o zaman monitörle birlikte.sorun olmaz hocam
ssd 1 tb yapsanız daha faydalı olur aslıbda, 500 gb pek yeteceğini sanmıyorum günümüzdeki oyunlar içinMonitör dahil sistem alman çok daha mantıklı. Tabi ihtiyaca göre seçmekte gerekir. Sabit kullansan sorun olmazsa pc al.
SULTANSLOT - Ahlinya Slot777 Asli Gampang Menang Hari Ini
SULTANSLOT platform slot777 asli gampang menang maxwin hari ini. Slot777 adalah varian permainan tergacor dengan jackpot progresif terbesar di Indonesia.pckolik.com
![]()
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr
1tb en uygun seçeneği 2k. Bu paraya zaten 1tb m2 alabilir ayrıyeten. Sistemdeki de onda kalmış olur.ssd 1 tb yapsanız daha faydalı olur aslıbda, 500 gb pek yeteceğini sanmıyorum günümüzdeki oyunlar için
Hocam üniversite okuyorsanız ve laptobu ev dışı kullanıcaksanız laptop alın onun dışı masaüstühocam sizce 23k ya monitör dahil sistem mi laptop mu almak mantıklı
ya da hdd de alabilir, bildiğim kadarıyla hdd daha ucuz.1tb en uygun seçeneği 2k. Bu paraya zaten 1tb m2 alabilir ayrıyeten. Sistemdeki de onda kalmış olur.
Bütçesi yoksa direkt alabilir.
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
7. sınıfa gidiyorumHocam üniversite okuyorsanız ve laptobu ev dışı kullanıcaksanız laptop alın onun dışı masaüstü
1.5k hdd ye vermek saçma iş olur.ya da hdd de alabilir, bildiğim kadarıyla hdd daha ucuz.
![]()
1 TB Harddisk & 1 TB HDD Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz 1 TB Harddisk fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi 1 TB Harddisk fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
hocam zaten bana yeterli çok bi oyun da oynamıyorum aşırı gb lissd 1 tb yapsanız daha faydalı olur aslıbda, 500 gb pek yeteceğini sanmıyorum günümüzdeki oyunlar için