Sıfır olacaksa S24FE ikinci eli bilmiyorum.hocamlar benim oppo yavaştan gidiyor, 2. ele de açığım
sizce 25kya en mantıklı telefon hangisi? Ben yine oppo almak istiyorum gerçekten beğendiğim bir marka, xioami falan beni pek sarmıyor
Sıfır olacaksa S24FE ikinci eli bilmiyorum.
S24FE ile kıyaslanamayacak kadar zayıf kalır. Samsung tarafında A36 ile rekabet eder bu anca.![]()
Oppo Reno13 F 5G 12/256 Grafit - Fiyatı, Yorumları
Oppo Reno13 F 5G 12/256 Grafit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu nasıl hocam
hangi konularda hocam, bide ben tasarıma vb. daha çok önem veriyorum telefonda max tiktok falan izliyorum çok bi şey yaptığım yokS24FE ile kıyaslanamayacak kadar zayıf kalır. Samsung tarafında A36 ile rekabet eder bu anca.
İşlemci ve kamera iki ana odak. S24FE her anlamda amiral gemisi seviyesine yakınken attığın cihaz orta segmentte kalıyor. Kalan şeyler az çok aynı oluyor zaten. Tabi S24FE ile kıyaslarsak bir de kasa farkı var oppo plastik kasa Samsung metal/cam.hangi konularda hocam, bide ben tasarıma vb. daha çok önem veriyorum telefonda max tiktok falan izliyorum çok bi şey yaptığım yok
hmm anladım hocam s24 nasıl?İşlemci ve kamera iki ana odak. S24FE her anlamda amiral gemisi seviyesine yakınken attığın cihaz orta segmentte kalıyor. Kalan şeyler az çok aynı oluyor zaten. Tabi S24FE ile kıyaslarsak bir de kasa farkı var oppo plastik kasa Samsung metal/cam.
S24fe kamera olarak fiyat bandında en iyilerindenhangi konularda hocam, bide ben tasarıma vb. daha çok önem veriyorum telefonda max tiktok falan izliyorum çok bi şey yaptığım yok
S24 te s24fe nin ana kamera dışında geniş açı ve telefoto kamerada s24fe den iyidir ekranı bi tık iyidir ama küçüktür onun dışında çok fazla fark yokhmm anladım hocam s24 nasıl?
FE ye göre ekranı ufak ve daha premium bir cihaz, arada çok ciddi fark yok ama S24 çoğu konuda bir adım iyidir.hmm anladım hocam s24 nasıl?
yine S24 FE .)biraz daha ekleme yapsam ne alınır?