Max 25k telefon önerisi

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,592
hocamlar benim oppo yavaştan gidiyor, 2. ele de açığım

sizce 25kya en mantıklı telefon hangisi? Ben yine oppo almak istiyorum gerçekten beğendiğim bir marka, xioami falan beni pek sarmıyor

S24FE ile kıyaslanamayacak kadar zayıf kalır. Samsung tarafında A36 ile rekabet eder bu anca.
hangi konularda hocam, bide ben tasarıma vb. daha çok önem veriyorum telefonda max tiktok falan izliyorum çok bi şey yaptığım yok

hangi konularda hocam, bide ben tasarıma vb. daha çok önem veriyorum telefonda max tiktok falan izliyorum çok bi şey yaptığım yok
İşlemci ve kamera iki ana odak. S24FE her anlamda amiral gemisi seviyesine yakınken attığın cihaz orta segmentte kalıyor. Kalan şeyler az çok aynı oluyor zaten. Tabi S24FE ile kıyaslarsak bir de kasa farkı var oppo plastik kasa Samsung metal/cam.

İşlemci ve kamera iki ana odak. S24FE her anlamda amiral gemisi seviyesine yakınken attığın cihaz orta segmentte kalıyor. Kalan şeyler az çok aynı oluyor zaten. Tabi S24FE ile kıyaslarsak bir de kasa farkı var oppo plastik kasa Samsung metal/cam.
hmm anladım hocam s24 nasıl?

S24fe kamera olarak fiyat bandında en iyilerinden
Günlük işlerde kullanıyorum tiktok izliyorum diyorsan ekranı çok iyidir
Malzeme kalitesi alüminyum çerçeve gorilla glass Victus vardı galiba
İşlemciside iyidir ve bide yapay zeka var çok iyi
NOT:kendim s21fe 2.nesil kullanıyorum bu bile çok güzel batarya dışında s24fe canavardır zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hmm anladım hocam s24 nasıl?
S24 te s24fe nin ana kamera dışında geniş açı ve telefoto kamerada s24fe den iyidir ekranı bi tık iyidir ama küçüktür onun dışında çok fazla fark yok

S24 FE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri