@TECHNO kullanıyor.MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Pek bir bilgim yok ama %99 vardır diye tahmin ediyorum.Ölü piksel çıksa garanti var mı amazonda
Bu arada, bu monitör şu an indirimde sanırım.@TECHNO kullanıyor.MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Not: Link hata veriyorsa Vatan Bilgisayar'ın sitesine MSI Optix g241 yazıp gir, bazen hata veriyor.
bende var xg2405 4 5 gündür kullanıyorum çok güzel bir monitör şiddetle tavsiye ediyorumVade farksız alabileceğim güvenilir sitelerden önerilerinizi bekliyorum fps tarzıda oynuyorum hikaye tarzıda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aklımda xg2405 var
Hocam isik sizmasi varmi karanlik odada siyah ekran yapinca ?Ben bir süre kullandım manyak bir monitör ama ölü piksel çıktı diye iadet etmiştim bence alınabilir
valla hatırladığım kadarıyla yoktu ya emin değilimHocam isik sizmasi varmi karanlik odada siyah ekran yapinca ?
Suan kullanmiyor musunuz ?valla hatırladığım kadarıyla yoktu ya emin değilim
şuan garantide site üstünden kaldırılmış ürün ben şuan arıyorum site üstünden kaldırılmış fian diye sorucam bakalımSuan kullanmiyor musunuz ?
Siz niye garantiye verdinizşuan garantide site üstünden kaldırılmış ürün ben şuan arıyorum site üstünden kaldırılmış fian diye sorucam bakalım