Yardım Max 300k bütçe ile alınabilecek en iyi araç?

bırde 90 lık 110luklar falan var ılanlarda tek farkları beygır mı acaba
evet ama almışken 110luk almak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka cevremde hic getz e binen görmedim yani nasildir bilmiyorum da butceyi asiyor zaten biraz piyasasına baktim temizi 370 400k arasi
getzin temizini boşver o fiyatlara almakda mantıklı değil kazalı değişenli boyalı farketmez al geç yürüyeninde problem olmasın

O fiyatlarda orta kazali bol boyali bir seyler al. Duzgun yapilmis arac varsa al. Temiz icin para kaybetme (hemen satcam demezsen)

300 üzerinde de olsa pazarlık yap. Sağlam bir şey almaya bak. Marka model o fiyat sınırında fazla önemli değil.

R19 Europe ( max km ( orjinal olacak ) 225 - 250 )
Clio 2 Sedan - HB 1.2 - 1.4
Megane 2 1.5 - 1.6 Manuel( o paraya temizi zor )
Megane 1 1.6 ( 16 valf şart )

Fiat Palio 1.2 - 1.4 ( max km 150 - 175 / 16 Valf Daha iyi olur ama 8'de üzmez. )
Fiat Siena 1.2 - 1.4 ( max km 150 - 175 / 16 Valf Daha iyi olur ama 8'de üzmez. )

Fiat Albea 1.2 - 1.3 ( Taksi çıkması olmayacak ve gerçekten temiz olacak. )

Ben de 100 bin net bütçe ile araç bakıyordum, R19'a kafayı takmıştım, şans eseri 1.2 8 Valf EL Paket Palio bulduk. 119 Binde aldım, şuan 123 bin olacak, motor mekanik şimdilik üzmedi, yolda bırakmadı. Sürekli tek marş, hararet gayet yerinde, çekişinde falan da bir sorun yok. 3 - 4 kişi rampa da çıkıyorum ( 1 veya 2 ile hatta bazen 3 istiyor ) otobanda 153 top speed gördüm. Fakat küçük motor olması nedeniyle agresif kullanımda yakıyor. Hesabım doğru mu bilmiyorum ama 28 litre gaz ile 180 km gittim hep. Şehir içi sayılır. Yani basarsan yakar.

He şimdi diyebilirsiniz, ne boş yapmışsın. Ben bu bütçeye fiat veya reno grubunu öneriyorum. Fiat'a yönelirsen de, palio almak istediğinde ön bilgi olsun. Eski nesil HB ben bir daha pek tercih etmem. Aldığım paraya temiz Siena olsaydı ( palionun sedanı ) kaçırmazdım.

Arkadaşlar max 300k bütçe ile bir araba almak istiyorum beklentim kronik sıkıntıları olmamasi ilk tercihim benzin-gaz hidrolik direksiyon ve klimali olması
Bir arkadaşımda 2001 model skoda felicia var 1.6 polo motor varmış klima ve hidrolik direksiyon var bu araçlar hakkında bilgi sahibi olan da yazabilir mi?
Bu fiyata genelikle motor bakın derim paranızı biriktirdiğinizde motoru satıp biriktirdiğiniz parayı birleştirerek Volvo s40 clio uzun ömürlü araçlar bakabilirsiniz 300 e araç alacaksınız ne zaman aırza çıkaracağı belin değil size önerim bu şekilde illa alacağım diyorsanız Fransız bakın derim yada Japon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,043
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri