Yazılımsal sıkıntılardan tutun arka kameraya toz kaçmasına kadar bir sürü sorunu var o telefonların. Sizde olmamasına sevindim ama sizde yok diye kimsede olmayacak diye bir şart yok ne yazık ki.Hocam 9 pro bende var 1 seneye yakın oldu hiç-bir sıkıntısı yok.
BÜYÜK YAZMAEN İYİSİ İKİNCİ EL IPHONE X
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SIFIR İSTİYORSANSAMSUNG A 21S
teşekkürler bilgilendirme için@Eren İlker, @BaşaramadıkAbi etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Bence Samsung Galaxy M31S alınmaz, işlemci olarak geride kalan bir cihaz. Daha iyi bir ekrana sahip cihaz isteyenler Realme 8 bekleyebilir. Realme 7 tavsiye ederim, PUBG'de config atarak 90 FPS oynayabilirsiniz.
poco x3 ü abartıyosunpoco x3 bu fiyat bandının sefiridir
haketmese...poco x3 ü abartıyosun
haketmiyo uzun süreli kullanımda fps düşüşleri oluyo ve drop yemeye başlıyo bir kullanıcı yorumu buhaketmese...
ben de kullanıcıyıım, uzun sureli kullanımdan kastınız 6-7 saat degilse 2 saat rahat rahat oyun oynuyorum telefonla.haketmiyo uzun süreli kullanımda fps düşüşleri oluyo ve drop yemeye başlıyo bir kullanıcı yorumu bu
xiaomi den şaşma derim. Modellere parana göre göz atarkadaslar PUBG de yüksek fps alabileceğim bir telefon önerir misiniz? poco x3 dışında aklımda m31s var sizin düşünceleriniz nelerdir
6 7 saat evet 2 saat kısa kullanım olurben de kullanıcıyıım, uzun sureli kullanımdan kastınız 6-7 saat degilse 2 saat rahat rahat oyun oynuyorum telefonla.
anladım hocam o zaman. Ben 2 saat uzun zannediyodum.6 7 saat evet 2 saat kısa kullanım olur