böyle siteler yerine amazon veya hepsiburada dan almayı tercih ederim wraith den aldığım klavyeyle 3 ay uğraştım artık bedava verse almam
wraith iğrenç bir markaManyetik switch arıyosan bunu alabilirsin.
![]()
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
maalesef %60 klavye kullanamam %75 veya tkl lazım![]()
SteelSeries Apex Pro Mini Wireless İngilizce Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex Pro Mini Wireless İngilizce Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex Pro Mini Wireless İngilizce Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
wraith iğrenç bir marka
bende senin dediğin gibi diyordum ama harika bir şey %60https://www.hepsiburada.com/ajazz-a...gb-aydinlatma-p-HBCV00006VVZMW?magaza=ATAsoft sizce bu nasıl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef %60 klavye kullanamam %75 veya tkl lazım
apex 9 kullanmıştım zamanında hiç alışamadım sonra sattım f tuşları ve ok tuşları lazım oluyorbende senin dediğin gibi diyordum ama harika bir şey %60