O zaman bunu öneririm.750w arıyormuş 400tl bütçeye
THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PS-LTP-0750NPCNEU-2 ITOPYA'da.
O zaman bunu öneririm.750w arıyormuş 400tl bütçeye
Güzel olur.50 TL çeki ile bunu alsam nasıl olur ?
Dalga geçmiyorum sorduğu soru çok saçma 450tl ye 650w mi alacak sanki. Bulduğu en iyi psu yu atsın.Dalga geçiyor adam işte, niye ciddiye alıyorsun .d
O mesajı 750w istiyormuş dediğin için demiştim. Dalga geçiyor diye .dDalga geçmiyorum sorduğu soru çok saçma 450tl ye 650w mi alacak sanki. Bulduğu en iyi psu yu atsın
sipariş ettim bunu arkadaşlar50 TL çeki ile bunu alsam nasıl olur ?
Hayırlı olsun. Sıkıntı çıkarmayacak bir PSU.sipariş ettim bunu arkadaşlar
teşekkür ederim kanki .şimdi bi 480 gb lık ssd kaldı oda aklımda patriot burst veya seagate q1 var kararsızım.Hayırlı olsun. Sıkıntı çıkarmayacak bir PSU.
Seagate markasını bilmiyorum ama Patriot burst güzeldirteşekkür ederim kanki .şimdi bi 480 gb lık ssd kaldı oda aklımda patriot burst veya seagate q1 var kararsızım.
Hangisi ucuza o.teşekkür ederim kanki .şimdi bi 480 gb lık ssd kaldı oda aklımda patriot burst veya seagate q1 var kararsızım.
seagate var aklımda ama yeni çıkmış sanırsam kronik sorunlu mu bilmiyorum o yüzden kafam karışıkHangisi ucuza o.
Hiç uğraşmayıp direk samsung alabilirsiniz fakat çok az eklemeniz gerekiyor.seagate var aklımda ama yeni çıkmış sanırsam kronik sorunlu mu bilmiyorum o yüzden kafam karışık
forum.donanimarsivi.com