200 tl aşıp bunu alsın gerçek 1 ms ; https://www.akakce.com/monitor/en-u...-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,2025431024.htmlarkadaşım yeni pc topluyor monitör konusunda yardımcı olursanız sevinirim bütçe belirttiğim gibi max 4000₺
Hocam sizce de acayip pahalı drğil mi? Artı maks 4000 yazmış sanırım.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Eskiden 3.5 kydı alınabilirdi ama fiyat çok artmış onun yerine benim attığım 1 ms gtg daha mantıklı, 165 hz 1 ms kategorisindeki en iyi monitör diyebilirim dell'e.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
arkadaşım yeni pc topluyor monitör konusunda yardımcı olursanız sevinirim bütçe belirttiğim gibi max 4000₺
24GN600-B modelide 1 MS GTG. Onu özellikle atmamın sebebi panel kalitesi. LG Panelleri çok kaliteli yapıyor, 165 hz için DELL'de alınabilir ikiside mantıklı.Eskiden 3.5 kydı alınabilirdi ama fiyat çok artmış onun yerine benim attığım 1 ms gtg daha mantıklı, 165 hz 1 ms kategorisindeki en iyi monitör diyebilirim dell'e.
Evet lgnin panelleri efsane, almışken 165 hz alsın diye dedim kanka yoksa attığın monitörüde biliyorum kullandım bile baya iyi.24GN600-B modelide 1 MS GTG. Onu özellikle atmamın sebebi panel kalitesi. LG Panelleri çok kaliteli yapıyor, 165 hz için DELL'de alınabilir ikiside mantıklı.
arkadaşım yeni pc topluyor monitör konusunda yardımcı olursanız sevinirim bütçe belirttiğim gibi max 4000₺