max 40k laptop onerisi lazim

Önceleğiniz ,kullanım amacanız beklentileriniz bunları belirtmeniz lazım
önceligim su anda oyun ama iki sene sonra üniye gidicegim icin rahat tasınabilirlik, yuksek yenileme hizi, düsük gtg, guzel bir islemci, 4060 (mumkun deildir diye dusunuyorum ama mumkunse 4070) ekran karti
Post automatically merged:

bunun gibi kaliteli seyler var mi o fiyata

önceligim su anda oyun ama iki sene sonra üniye gidicegim icin rahat tasınabilirlik, yuksek yenileme hizi, düsük gtg, guzel bir islemci, 4060 (mumkun deildir diye dusunuyorum ama mumkunse 4070) ekran karti
Post automatically merged:

bunun gibi kaliteli seyler var mi o fiyata
bütçeyi 3-4k zorlarsan 4070 model önerebilirim

32 ramli yok mu hic gelecege donuk olmasi icin diyom

32 ramli yok mu hic gelecege donuk olmasi icin diyom
Model seçerken rame bakarak karar veremeni tavsiye etmem. İhyiac duyduğun zaman ufak bir parayla çok rahat 32 ye çıkarabilirsin. ssd aynı şekil. Ama ekran kartı yetmediği zaman bir çözüm olmicak. O yüzden ram vs ssd 2 ci planda olması en doğrusu. 32 gb ram seçersek 4060 monster veya 4050 hp gibi modeller kalıyor.

Model seçerken rame bakarak karar veremeni tavsiye etmem. İhyiac duyduğun zaman ufak bir parayla çok rahat 32 ye çıkarabilirsin. ssd aynı şekil. Ama ekran kartı yetmediği zaman bir çözüm olmicak. O yüzden ram vs ssd 2 ci planda olması en doğrusu. 32 gb ram seçersek 4060 monster veya 4050 hp gibi modeller kalıyor.
sonradan ekleyebiliyoz mu yani arkasini cikarip

sonradan ekleyebiliyoz mu yani arkasini cikarip
Tabi ki, kendim mesela 8 gb olarak almıştım .Sonrasın da bir 8 daha alarak 16 yaptım.
Alacağın model 1x16 ise 1x16 daha eklersin.
2x8 ise eskilerini satar yerine 2x16 takarsın.

Fransali'nin attığı hp yi 1tb alsan mantıklı.
Rami 8 +16 şeklinde de kullanabilirsin.
4070 uzun vadede daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,097
Üyeler
190,861
Son üye
tekirdağ rakı 69
Geri