Bütçem çok yok bu fiyata en iyi mousepad hangisi biraz büyük olursa sevinirim. Ama seccade gibi 90×40 olmasın.
Çok büyük değil,sadece mouse için.Şuanda kendimde kullanıyorum altı hiç kaymıyor,mouse üstünde yağ gibi çok büyük istemiyorsan kesinlikle bunu alRAMPAGE Addison Rampage Combat Zone Gaming Mouse Pad Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE Addison Rampage Combat Zone Gaming Mouse Pad fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
27×35 yazıyor şuan kullandığım da aynı boy mouse hassasiyetim düşük olduğu için büyük istiyorumÇok büyük değil,sadece mouse için.Şuanda kendimde kullanıyorum altı hiç kaymıyor,mouse üstünde yağ gibi çok büyük istemiyorsan kesinlikle bunu al.RAMPAGE Addison Rampage Combat Zone Gaming Mouse Pad Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE Addison Rampage Combat Zone Gaming Mouse Pad fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
Bende de var bu mousepad memnunum ama belki daha iyileri vardır bilemem bide mousen ne o da aynı galibaÇok büyük değil,sadece mouse için.Şuanda kendimde kullanıyorum altı hiç kaymıyor,mouse üstünde yağ gibi çok büyük istemiyorsan kesinlikle bunu al.RAMPAGE Addison Rampage Combat Zone Gaming Mouse Pad Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Rampage phoenix smx r22Bende de var bu mousepad memnunum ama belki daha iyileri vardır bilemem bide mousen ne o da aynı galiba
Razer mouse pad in bu kadar ucuz olması normal mi iyi kayıyor mu birde sadece mouse için olanı yok muOnetick Razer Goliathus Klavye Mouse Boy Mousepad 70 X 30 Cm 3mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Onetick Razer Goliathus Klavye Mouse Boy Mousepad 70 X 30 Cm 3mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bende kullanıyorum güzel mousepadÇok büyük değil,sadece mouse için.Şuanda kendimde kullanıyorum altı hiç kaymıyor,mouse üstünde yağ gibi çok büyük istemiyorsan kesinlikle bunu al.RAMPAGE Addison Rampage Combat Zone Gaming Mouse Pad Fiyat & Özellik | MediaMarkt
bende kullanıyorum güzel mousepad
büyüğü var ama addison yazıyor emin olamadımReis bunu atan arkadaşın linkine tıklarken çok heyecanlıydım iyi kayıyor dedi fakat dediğim gibi düşük dpi kullanıyorum ve bu bana küçük geldi biraz daha büyük bildiğin varsa yazar mısın veya bunun büyüğü varsa yazar mısın