Ekran kartın nedir?Max 4500₺ monitör önerisi istiyorum
İps ve va panel önceliğim
Max 4500₺ monitör önerisi istiyorum
İps ve va panel önceliğim
bu model iyi değilMSI G244F 23.8" 1 ms Full HD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244F 23.8" 1 ms Full HD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244F 23.8" 1 ms Full HD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.129,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynen LG Ultragear iyidir. AMD kartın varsa daha da tatlı olurbu model iyi değil
4500 üst sınırsa en mantıklı bu gibi duruyorLG UltraGear 24GN65R-B Monitör
LG UltraGear 24GN65R-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Güncel kullandığım monitör açık ara sunduğu özelliklerle fiyat bandının en iyisi ve DA testlerinden gördüğümüz üzere sRGB ve DCI-P3 gamutunu sağlamanın yanında GTG 1ms değerine sahip. Renkleri çok canlı ve ghosting yok denecek kadar az hissedilmiyor bile.Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Lenovo Legion R25i-30 Monitör 67B7GACBTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Malesef şu an yok max rtx 3070 alacağımEkran kartın nedir?
Evt fiyat makul gibibu model iyi değil
4500 üst sınırsa en mantıklı bu gibi duruyorLG UltraGear 24GN65R-B Monitör
LG UltraGear 24GN65R-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ya simdi ben rtx 3070 alsam sync kullanamıyor muyum?Aynen LG Ultragear iyidir. AMD kartın varsa daha da tatlı olur
Bazı monitörler Amd Freesync, bazıları ise G-Sync ( Nvidia) , bazıları ise her ikisini de destekler. Ona göre bir seçim yap. Monitörlerin gerekirse kendi sitelerinde açıklamarına bak. Bu teknolojiler oyun esnasında yırtılmayı engeller. Faydalıdır.Malesef şu an yok max rtx 3070 alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evt fiyat makul gibi
Ya simdi ben rtx 3070 alsam sync kullanamıyor muyum?
Malesef şu an yok max rtx 3070 alacağım
Evt fiyat makul gibi
Ya simdi ben rtx 3070 alsam sync kullanamıyor muyum?