MR Glemsi
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 5 imiş ben farketmemişim kusura bakma.victuslarda hiçbir limit bulunmuyor size kim söylediyse yanlış bilgilendirmeden reportlayabilirsiniz buraya 40 tane test videosu bırakabilirim victusların düşük modellerin %62.5 srgb ekran bulunuyor bu victusların tek eksisi cihazın başka hiçbir kusuru yok soğutması performansı servisi her seyiyle rakiplerinden daha iyi kendimde kullandım ve kullananan arkadaşların yorumlarına göre söylemekteyim bunu sizin yerinizde olsam loqu alırdım bu bütçede en iyisi o cihaz özellikler olarak ama ekran büyük olsun derseniz paneli kaliteli olsun 165 hz 7 ms olsun isterseniz işlemciden kısıp omenı almanızı tavsiye ederim loqların paneli panel ranking sıralamasında baya bir geride insanlar %100 srgb oldugu icin victusdan iyi sanıyorlar ama daha kötü bile olabilir sentetik testlerde victuslarda bu kadar gecikme ve ghosting olmamakta sadece renkler solgun o kadar dediğim gibi omen zaten victus ve loqa göre üst segment bir cihaz sadece işlemcisi düşük burada karar size kalmış işlemci gücü istiyorsanız loqu alın ekran kalite istiyorsanız omen