Neler Yeni

Max 45000TL laptop önerisi

MR Glemsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Görkem Gedik
victuslarda hiçbir limit bulunmuyor size kim söylediyse yanlış bilgilendirmeden reportlayabilirsiniz buraya 40 tane test videosu bırakabilirim victusların düşük modellerin %62.5 srgb ekran bulunuyor bu victusların tek eksisi cihazın başka hiçbir kusuru yok soğutması performansı servisi her seyiyle rakiplerinden daha iyi kendimde kullandım ve kullananan arkadaşların yorumlarına göre söylemekteyim bunu sizin yerinizde olsam loqu alırdım bu bütçede en iyisi o cihaz özellikler olarak ama ekran büyük olsun derseniz paneli kaliteli olsun 165 hz 7 ms olsun isterseniz işlemciden kısıp omenı almanızı tavsiye ederim loqların paneli panel ranking sıralamasında baya bir geride insanlar %100 srgb oldugu icin victusdan iyi sanıyorlar ama daha kötü bile olabilir sentetik testlerde victuslarda bu kadar gecikme ve ghosting olmamakta sadece renkler solgun o kadar dediğim gibi omen zaten victus ve loqa göre üst segment bir cihaz sadece işlemcisi düşük burada karar size kalmış işlemci gücü istiyorsanız loqu alın ekran kalite istiyorsanız omen
Ryzen 5 imiş ben farketmemişim kusura bakma.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
Ryzen 5 imiş ben farketmemişim kusura bakma.
omen ryzen 5 evet ama ryzen 5 diye ryzen 7 ile devasa farklara sahip değil testlerde %10 önde sadece ryzen 7 8845hs yani ekran kalite panel ve soğutması iyi olsun diyosanız hala o omen alınır ama işlemci gücüne ihtiyacım var diyosanız loqu alın

MR Glemsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Görkem Gedik
omen ryzen 5 evet ama ryzen 5 diye ryzen 7 ile devasa farklara sahip değil testlerde %10 önde sadece ryzen 7 8845hs yani ekran kalite panel ve soğutması iyi olsun diyosanız hala o omen alınır ama işlemci gücüne ihtiyacım var diyosanız loqu alın
Benim ilgimi çeken soğutma vs değilde almışken 32 ram ve 1tb ssd olması kuzenin yükseltme işleriyle uğraşmaması için

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
32 ram ve 1tb ssd sizin için önemliyse bu bütçede bir tek bu cihazda var https://www.n11.com/urun/hp-victus-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
cihazın tek eksi yanı %62.5 srgb rank gamıyla geliyor başka hiçbir sıkıntı bulunmamakta
sizin için %100 srgb ve %62.5 srgb iki panelin farkını gösteren bir test bırakıyorum
bana sorucak olursanız profesyonel iş yapmıyorsanız ortalama kullanıcı için gayet yeter bi panel

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Hocam mümkünse victus(limitler ve anakart kalitesiz deniyordu) ve monster olmasın.Tabii piyasaya pek hakim değilim mecbur bu markalardan alacaksak yapcak bir şey yok.
hocam sakın ama sakın monster almayın

Top Bottom