Link atabilir misiniz![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe artarsa redragon k568 de bakabilirsin inventustan.
Link atabilir misiniz
https://www.garajonline.com.tr/redr...ekanik-gaming-klavye-2567?ref=akakce&v=1.41.8 bu da aynısı sanırım. Deepcool mu bu mu sizce?![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Aynı değiller dostum. Biri 565 diğeri 568. TKL (numpadsiz) istemiyorsan onu da düşünebilirsin tabi. Youtube üzerinden incelemelere bakmanda fayda var.https://www.garajonline.com.tr/redr...ekanik-gaming-klavye-2567?ref=akakce&v=1.41.8 bu da aynısı sanırım. Deepcool mu bu mu sizce?
750 tl olsa sınır ona ne önerirsiniz?Aynı değiller dostum. Biri 565 diğeri 568. TKL (numpadsiz) istemiyorsan onu da düşünebilirsin tabi. Youtube üzerinden incelemelere bakmanda fayda var.
Tam boylar hakkında pek fikrim yok, tkl olarak attıklarım fp duruyor.750 TL olsa sınır ona ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim hocamTam boylar hakkında pek fikrim yok, tkl olarak attıklarım fp duruyor.
Fiyatı iyiymiş. Yay sesi vs duyuyor musunuz?%100 kullanıyorum öneririm, red switch kullanıyorum ben.![]()
Performax G Xetra RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax G Xetra RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Performax G Xetra RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Selamlaarr,
Max 500-600 TL civarında Red Switch mekanik klavye olursa çok iyi olur. Öneriniz nedir?
Duruma göre 750 TL olabilir sınır.
Selamlaarr,
Max 500-600 TL civarında Red Switch mekanik klavye olursa çok iyi olur. Öneriniz nedir?
Duruma göre 750 TL olabilir sınır.