Chrery MX dediğin bir Switch markası.100 daha koyup cherry mx alabilirsin 500 TL red switch için fazla bence
Hocam bahsettiğiniz cherry mx klavyenin linkini atarmısınız?100 daha koyup cherry mx alabilirsin 500 TL red switch için fazla bence
Red switch yazdığı için sadece Outemu diye düşündüm. Cherry Mx alabileceğini söyledim. Cherry Mx switch markası olduğunu biliyorum. Genelde insanlar cherry aradıklarında cherry mx red switch diye yazıyorlar. Benimkisi öngörü.30tl aşıyor sıkıntı olur mu?![]()
Aoc GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı - Trendyol
AOC Gk500 Kablolu Outemu Red Switch Mekanik Rgb Gaming Q Klavye GK500 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Chrery MX dediğin bir Switch markası.
Red switch dediğin switch'in rengi?
bu var hocam cherry mx red switch https://www.incehesap.com/gigabyte-aorus-k1-cherry-mx-red-switch-mekanik-gaming-klavye-fiyati-46251/Hocam bahsettiğiniz cherry mx klavyenin linkini atarmısınız?
itopyada vardı 599 TL ye düştü şuan 671 TL ve 699 TL beklenip alınabilir.Hocam bahsettiğiniz cherry mx klavyenin linkini atarmısınız?
gp saber500 tlm var ne alabilirim
çok sıkıntılı bir klavyegp saber
Anlıyorum.Red switch yazdığı için sadece Outemu diye düşündüm. Cherry Mx alabileceğini söyledim. Cherry Mx switch markası olduğunu biliyorum. Genelde insanlar cherry aradıklarında cherry mx red switch diye yazıyorlar. Benimkisi öngörü.
Dediğim gibi arkadaş cherry arasaydı red yazmazdı. Bundan eminim. Artık konuşmalarda belirli kalıplar oluşmuş. Buradaki insanların coğu aynı kalıpları kullanıyor.Anlıyorum.
Üstteki cümlenden O fiyata Chrery Mx al Red switch alma bence gibi anlaşılıyor.
Chrerry Mx markasında da red switch olduğu için yanlış anlaşılabilir.
Bende onlardan birisiyim.Dediğim gibi arkadaş cherry arasaydı red yazmazdı. Bundan eminim. Artık konuşmalarda belirli kalıplar oluşmuş. Buradaki insanların coğu aynı kalıpları kullanıyor.
Neden Chrerry Mx de Red switch yok mu?Çok saçma bir düşünce.Dediğim gibi arkadaş cherry arasaydı red yazmazdı. Bundan eminim. Artık konuşmalarda belirli kalıplar oluşmuş. Buradaki insanların coğu aynı kalıpları kullanıyor.
Az önce anlıyorum yazdın ama pek anlamamışsın. Neyse anlayan anladı.Neden Chrerry Mx de Red switch yok mu?Çok saçma bir düşünce.
Belki bir adam Cherry Mx markasından Red switch arıyor?
''Red switch yazdığı için sadece Outemu diye düşündüm. ''
Markayla switch rengini karşılaştırmayı bıraksan iyi olur.