O fiyata Max xc75 alınır. Ben aldım ama bence alma. 2. El tur bisikleti bak derim. Zaten dağ bisikleti alıpta pişman olmayan yokturKron xc100 bak
O fiyata Max xc75 alınır. Ben aldım ama bence alma. 2. El tur bisikleti bak derim. Zaten dağ bisikleti alıpta pişman olmayan yoktur
Tur bisikleti(şehir içi) al. Hafif olması ve Shimano parçaları olması dışında çok bir kriter yok(bu bütçede).Ben pek anlamıyorumda böyle gezmek,okula falan gitmek için hangi bisiklet alınır
Aktarıcılar, frenler ve aynakol Shimano marka olmalıShimano parçası ne hocam
hocam şehirde sürecekseniz 2. el triban 100 bakabilirsiniz dağ bisikleti istiyorsanız eğer corelli snoop 5.1 tavsiyemdir bakabilirsiniz veya kron xc75Max bütçe 5000 TL şehirde sürmelik gezmelik bisiklet istiyorum
Kron Xc100 27.5 Jant dağ bisikleti. 21 Vites. M. Disc Fren Full aksam: 2 pompa, 2 kilit, çamurluk, telefon tutacağı, korna, far, suluk, ayna, yedek sele 6000 TL HOCAM NASILhocam şehirde sürecekseniz 2. el triban 100 bakabilirsiniz dağ bisikleti istiyorsanız eğer corelli snoop 5.1 tavsiyemdir bakabilirsiniz veya kron xc75
pahalı 6k ya xc100 ü 5k civarlarında bulursanız alın bide tavsiyem mekanik disk almayın emin olun pabuç bile daha iyi tutuyoKron Xc100 27.5 Jant dağ bisikleti. 21 Vites. M. Disc Fren Full aksam: 2 pompa, 2 kilit, çamurluk, telefon tutacağı, korna, far, suluk, ayna, yedek sele 6000 TL HOCAM NASIL
Ne tür kullanacaksınız? Yol veya normal bisikletin fiyatları baya farklı.Max bütçe 5000 TL şehirde sürmelik gezmelik bisiklet istiyorum
Şehir içi gezmek için vbNe tür kullanacaksınız? Yol veya normal bisikletin fiyatları baya farklı.
Teşekkürler yanıt içinpahalı 6k ya xc100 ü 5k civarlarında bulursanız alın bide tavsiyem mekanik disk almayın emin olun pabuç bile daha iyi tutuyo