Max 5000TL Mouse önerisi

Dorske

80+
Reaksiyon skoru
112
5000TL mouse önerisi arıyorum, küsürat olursa yükseltebilirim
Net olmasını istediğim özellikler;
-Wireless
-8K
-Claw grip için uygun (Elim orta boyutta)

scyrox v6 al paran cebinde kalsın parolapara ve iyzico ile toplam 700tl cashback var

5000TL mouse önerisi arıyorum, küsürat olursa yükseltebilirim
Net olmasını istediğim özellikler;
-Wireless
-8K
-Claw grip için uygun (Elim orta boyutta)
hitscan, lamzu maya x, sora v2
bunlardan birini gönlün rahat bi şekilde alabilirsin sadece shape e karar vermen lazım onun için karşılaştırma yapabileceğin bir site bırakıyorum aşağıya

en iyi seçenek lamzu maya x bence
hitscan, lamzu maya x, sora v2
bunlardan birini gönlün rahat bi şekilde alabilirsin sadece shape e karar vermen lazım onun için karşılaştırma yapabileceğin bir site bırakıyorum aşağıya
scyrox v6 al paran cebinde kalsın parolapara ve iyzico ile toplam 700tl cashback var
Scyrox v8 var ben de gayet iyi eğer elin küçükse tam oturur eline
Konuyu normalde arkadaşım için açmıştım ama bir mouseyi görünce dayanamadım sormak istedim, Link bu mouseyi sizce claw ve fingertip arası kullanan birisi zorlanmadan kullanabilir mi? (Fps oyunu oynamıyorum pembesi çok tatlı diye alasım geldi)

Konuyu normalde arkadaşım için açmıştım ama bir mouseyi görünce dayanamadım sormak istedim, Link bu mouseyi sizce claw ve fingertip arası kullanan birisi zorlanmadan kullanabilir mi? (Fps oyunu oynamıyorum pembesi çok tatlı diye alasım geldi)
finger tip için önerilebilir bence ama ben olsam almazdım :D

finger tip için önerilebilir bence ama ben olsam almazdım :D
Öyle bir tutuyorum ki hocam anlayamadım fotoğraflara bakarak, ama mouseyi parmaklarımla hareket ettirdiğim için rahat olacağını düşündüm, aşağı kaydırırken mouse deymez diye

Öyle bir tutuyorum ki hocam anlayamadım fotoğraflara bakarak, ama mouseyi parmaklarımla hareket ettirdiğim için rahat olacağını düşündüm, aşağı kaydırırken mouse deymez diye
internetten tutuş tiplerine bakıp kendi tutuşunla değerlendirebilirsin - mouse grip yazman yeterlidir

Çok para vermek istemezseniz atk x1 ultimate satıyorum, sıfır durumda. dm'den yazabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,241
Üyeler
174,526
Son üye
Benercü
Geri