hitscan, lamzu maya x, sora v25000TL mouse önerisi arıyorum, küsürat olursa yükseltebilirim
Net olmasını istediğim özellikler;
-Wireless
-8K
-Claw grip için uygun (Elim orta boyutta)
en iyi seçenek lamzu maya x bence5000TL mouse önerisi arıyorum, küsürat olursa yükseltebilirim
Net olmasını istediğim özellikler;
-Wireless
-8K
-Claw grip için uygun (Elim orta boyutta)
en iyi seçenek lamzu maya x bence
hitscan, lamzu maya x, sora v2
bunlardan birini gönlün rahat bi şekilde alabilirsin sadece shape e karar vermen lazım onun için karşılaştırma yapabileceğin bir site bırakıyorum aşağıya
G-Wolves HT-S2 Pro 8K vs Hitscan Hyperlight vs WLmouse Beast X Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes
Compare 976 gaming mice to find the perfect one for you!www.eloshapes.com
scyrox v6 al paran cebinde kalsın parolapara ve iyzico ile toplam 700tl cashback var
Konuyu normalde arkadaşım için açmıştım ama bir mouseyi görünce dayanamadım sormak istedim, Link bu mouseyi sizce claw ve fingertip arası kullanan birisi zorlanmadan kullanabilir mi? (Fps oyunu oynamıyorum pembesi çok tatlı diye alasım geldi)Scyrox v8 var ben de gayet iyi eğer elin küçükse tam oturur eline
finger tip için önerilebilir bence ama ben olsam almazdımKonuyu normalde arkadaşım için açmıştım ama bir mouseyi görünce dayanamadım sormak istedim, Link bu mouseyi sizce claw ve fingertip arası kullanan birisi zorlanmadan kullanabilir mi? (Fps oyunu oynamıyorum pembesi çok tatlı diye alasım geldi)
Öyle bir tutuyorum ki hocam anlayamadım fotoğraflara bakarak, ama mouseyi parmaklarımla hareket ettirdiğim için rahat olacağını düşündüm, aşağı kaydırırken mouse deymez diyefinger tip için önerilebilir bence ama ben olsam almazdım![]()
internetten tutuş tiplerine bakıp kendi tutuşunla değerlendirebilirsin - mouse grip yazman yeterlidirÖyle bir tutuyorum ki hocam anlayamadım fotoğraflara bakarak, ama mouseyi parmaklarımla hareket ettirdiğim için rahat olacağını düşündüm, aşağı kaydırırken mouse deymez diye
finger tip mouse önerisi diye aratırsanız yardımcı olacaklardır forumdaFingertip ama bileğim havada değil.