Neler Yeni

Max 500TL'ye Mouse Önerisi

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Şuanda bilgisayardan nefret ettiricek kadar son zamanlarda mouse değiştirdim tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum ama para biriktirmek yerine takıntılı olduğumdan haybeye gidiyor şuanda aklımda Glorious Model O(zamanında sinerji bilgisayar'da 329TL'ye düşmüş o fiyata düşmesini bekliyorum düşmezse almam elbette) ya da Steelseries Prime Mini(Vodafone Her Şey Yanımda'da Kupon ile 479TL) almak var
Mesaj otomatik birleştirildi:

920TL'den başlıyormuş fiyatı şimdi baktım :D
Cidden 920TL olmuş sanki ne alıyoruz peki asus'un m3 modeli nasıl bilginiz var mı?

Ya da msi clutch gm11

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Cidden 920TL olmuş sanki ne alıyoruz peki asus'un m3 modeli nasıl bilginiz var mı?
Hocam kendi açımdan anlatayım ben 2011'den beri Minecraft oynuyorum 2017-2018 sezonunda Badlion sunucusunda Survival Games kategorisinde Avrupa 2.'si oldum o'zamanlar Razer Deathadder 2013 kullanıyordum jitter ile 21CPS vs. yapıyordum sanırım bende kemik erimesi olmuş olmalı ki bizim internet kafede Asus TUF Gaming M3 var sadece o mouse'da oynarken bir zaman sonra sağ serçe parmağımı oynatamıyorum kilitleniyor ne ergonomisini ne performansını hiç beğenmedim arkadaşıma 179TL'ye aldırmıştım geçen gün muhabbeti geçti başlangıç seviyesi bir mouse olduğunu söyledim bir arkadaşıma daha aldırmıştım sebebi ise mouse'ı bozulmuştu ve hali hazırda parası yoktu bizde hepsiburada hemen al sonra(1 ay) öde ile o mouse'ı 182tl'ye sipariş etmiştik 2 ay taksitli ama ara ara internet kafeye gider Steelseries Sensei 310 mouse olan masaya otururuz

Dipnot: ayrıca Steelseries Sensei Ten'de önermem nefret ederim

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hocam kendi açımdan anlatayım ben 2011'den beri Minecraft oynuyorum 2017-2018 sezonunda Badlion sunucusunda Survival Games kategorisinde Avrupa 2.'si oldum o'zamanlar Razer Deathadder 2013 kullanıyordum jitter ile 21CPS vs. yapıyordum sanırım bende kemik erimesi olmuş olmalı ki bizim internet kafede Asus TUF Gaming M3 var sadece o mouse'da oynarken bir zaman sonra sağ serçe parmağımı oynatamıyorum kilitleniyor ne ergonomisini ne performansını hiç beğenmedim arkadaşıma 179TL'ye aldırmıştım geçen gün muhabbeti geçti başlangıç seviyesi bir mouse olduğunu söyledim bir arkadaşıma daha aldırmıştım sebebi ise mouse'ı bozulmuştu ve hali hazırda parası yoktu bizde hepsiburada hemen al sonra(1 ay) öde ile o mouse'ı 182tl'ye sipariş etmiştik 2 ay taksitli ama ara ara internet kafeye gider Steelseries Sensei 310 mouse olan masaya otururuz

Dipnot: ayrıca Steelseries Sensei Ten'de önermem nefret ederim
Anladım hocam teşekkürler yani minecraft oynamayı planlıyorum ki oynuyorum ona görede bakıyorum yani

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hocam bunlar iyi değil diye biliyorum

@frlwna https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...g-kablolu-optik-oyuncu-fiyati,1159826453.html
Hocam mouse araştırırken bir kaç modeli gözden geçirmek istedim ve karşıma böyle böyle muazzam bir indirim çıktı 6 gün önce valorant radyant 467. olan arkadaşıma 540tl'ye almıştık hem beyaz hem siyah modeli indirimde amazonda bence hemen alın
Bunu bende gördüm baya hoşta sanki bunda rgb yok var mı acaba emin değilim de

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Hocam bir gün yüksek bütçelere çıkıcam derseniz önerebileceğim mouse'lar
Razer Basilisk V3
Steelseries Rival 5
Steelseries Aerox 3
Razer Viper 8Khz(biraz fantaziye kaçıyor)

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hocam bir gün yüksek bütçelere çıkıcam derseniz önerebileceğim mouse'lar
Razer Basilisk V3
Steelseries Rival 5
Steelseries Aerox 3
Razer Viper 8Khz(biraz fantaziye kaçıyor)
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam artık indirim fln kovalamaya çalışırım yoksa büyük ihtimal rival 3 fln alırım sonradan belki değişirim

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
Bunu bende gördüm baya hoşta sanki bunda rgb yok var mı acaba emin değilim de
Hocam emin olun insanın gözünü çok yoruyor ben hep kapatıyorum ışığını mouse'ın
Ayrıca aklımın bir köşesine not ettiğim size bahsettiğim mouse'ların piyasasından bahsedeyim hocam
Razer Deathadder V2: Aldığım zaman 389TL'ydi ancak Hemen Al Sonra Öde ile aldığım için 20TL ek komisyon olmuştu) herkes yanlış fiyatlandırma diye düşündü ama Hepsiburada'nın kendi satıcısıydı aynı zaman diliminde mouse 590TL idi itopya'da.
Razer Viper Mini: 259TL'ye almıştım 2 gün sonra Donanım Arşivi instagram hesabında 209TL'ye paylaşıldı Kapında İade ile 17-18 Saatte iade ettim ve 209TL'den aldım arkadaşıma da aldık.
Steelseries Rival 3: Kasım 2020 olması lazım her mağazda 5'er stok olarak BİM'e gelmişti mouse 209TL fiyatından almak için işten izin almıştım ama açılışın ilk yarım saati tükenmişti Ağustos 2022 civarı itopya'da 179TL'ye düşmüştü al al diye kafasının etini yediğim iki arkadaşıma almıştık.
Corsair Sabre Pro Champions: 419TL'ye incehesap gaming gecesine 4-5 kez düştüğünü gördüm.
Asus Tuf Gamig M3: GencerGaming, GamingGen'de vs. en fazla 229TL'ye düştüğünü gördüm dediğim gibi itopya'da 179TL idi ve bu fiyatı hakeden düzeyde bir mouse.
HyperX Pulsefire Haste: 2022 model olmasına rağmen çıktığı güne nazaran daha ucuz halde alınması şiddetle tavsiye ettiğim bir mouse.

Top Bottom