Neler Yeni

Çözüldü✓ Max 56k bütçeye uygun laptoplar

afedersinizde burası ne biçim site yöneticiler ne işe yarar bir konu açıyorum ilgilenen biri bile yok ilgilenen yoksa kapatın o zaman forumu
hocam afedersin de hiç mi öneri yapmadık konu ile alakalı başka bir şey konuşuyoruz forumun amacı bu

BONUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sebahattin TIĞRAK
asus göz göre göre forumlarda resmi desteği kullanıcılarına voltaj "ayarı" yaptırıp işlemci ve anakartlarını yaktırdı
yani şöyle diyeyim hala tam karar vermiş değilim durumlar belli şu 5 yıl içinde en kötü ihtimalle bu alacağım pc yi kullanmam gerekiyor ona göre çok iyi seçmek istiyorum kusura bakmayın sizinde zamanınızı çaldım ama gerçekten çok memnun kaldığınız veya kalan tanıdıklarınızın olduğu güzel laptop varsa öneriye açığım

BONUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sebahattin TIĞRAK
MSI da da şöyle bir sıkıntı var nerdeyse tüm girişler sağ tarafta eğer bu durum seni etkilemezse al derim, bana kalsa etkiler mouse kullanımı zorlaşır çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside doğru ama premium serileri için.
Alienware, Legion serileri.
yani bu iki seriyi öneriyorsun değil mi ? ben legion serisinden bulmuştum bi tane

afedersinizde burası ne biçim site yöneticiler ne işe yarar bir konu açıyorum ilgilenen biri bile yok ilgilenen yoksa kapatın o zaman forumu
ne oldu ?

MSI laptoplar da alınır bence
önerdiğin msı var mı ?

soul

80+ Silver
Neden buraya
Mesajlarına baktım da forum kullanmayı bilmiyorsun, önce kullanmayı öğrenmen gerekiyor konu nasıl açılır diye biraz kurcalamani tavsiye ederim. Öyle milletin konusuna atlama.

yani bu iki seriyi öneriyorsun değil mi ? ben legion serisinden bulmuştum bi tane

ne oldu ?

önerdiğin msı var mı ?
3070 li buldun büyük ihtimalle.
link var mı bakalım?

BONUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sebahattin TIĞRAK
Neden buraya

Mesajlarına baktım da forum kullanmayı bilmiyorsun, önce kullanmayı öğrenmen gerekiyor konu nasıl açılır diye biraz kurcalamani tavsiye ederim. Öyle milletin konusuna atlama.

3070 li buldun büyük ihtimalle.
link var mı bakalım?
hemen atayım

TİTAN.

80+ Platinum
Selamun aleyküm arkadaşlar max bütçem 56k bana oyun ve adobe programları ve tasarım için kullanabileceğim sağlam bir laptop önerebilir misiniz biraz aciliyeti var normalde yasakmış ama fiyatlar uçuyor şimdiden teşekkürler
Kanka 2k daha koyup bunu al

4070 baz alarak arama yaptım bütçeyi biraz arttırarak alabilirsiniz. Eğer arttıramazsanız 4060 lı bakarız.

Burdaki 4070li HP omende güzelmiş

BONUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sebahattin TIĞRAK
Kanka 2k daha koyup bunu al

Burdaki 4070li HP omende güzelmiş
kanka başka bir önerin var mı?

TİTAN.

80+ Platinum
kanka başka bir önerin var mı?
Hayır kaldı ki başka öneriye gerek yok arkadaşım attığı HP omen yada benim attığım Asus alınabilir ikiside orta ve üst seviye cihazlardır bu fiyatlara çıktığın zaman 4070 den başka ekran kartlı ve alt seviye kasalı cihaz alma

soul

80+ Silver
hemen atayım

Fiyatına göre iyi.

BONUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sebahattin TIĞRAK
Hayır kaldı ki başka öneriye gerek yok arkadaşım attığı HP omen yada benim attığım Asus alınabilir ikiside orta ve üst seviye cihazlardır bu fiyatlara çıktığın zaman 4070 den başka ekran kartlı ve alt seviye kasalı cihaz alma
tamam kanka teşekkür ederim

BONUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sebahattin TIĞRAK
Omen>Asus>Lenovo>MSI

Buradaki atilanlara göre sıraladım
knk omen o kadar iyi mi? ya ben pek güvenemedim kasa dandik geliyor bana ama yinede teşekkür ederim asus ve omen var listemde bide msı var sağol tekrardan

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,768
Üyeler
159,545
Son üye
yunusemreaygun95.
Top Bottom