Tekem Paşa
80+
harbi lan ben niye casper önerdim hiçbir ifkrim yokMonster, gigabyte, Casper,gamegaraj gibi markalara sakın yanaşma.
harbi lan ben niye casper önerdim hiçbir ifkrim yokMonster, gigabyte, Casper,gamegaraj gibi markalara sakın yanaşma.
Dell de alınmaz.bakarsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu bende izledim kullanıcı yorumları da okudum yarı yarıya iyi ve kötü yorumlar var
Ben üniversite için laptop alıyorum yoksa benim bütçemde iyi masaüstü kurulur photoshop programları ve fps oyunları oynarım cs go valorant gibi
Evet bu markalara bakmıyorum bile daha çok dell lenovo asus msı bakıyorum
harbi lan ben niye casper önerdim hiçbir ifkrim yok
aslında kulağa tuhaf geliyor biliyorum ama asus da alınmaz yediği haltlardan sonra
MSI beğendim asusda çok iyi ama hp yi tavsiye etmiyorlar onu direkt sildim şuanda msı mı asus mu ? yorumlara bakıldığında sıkıntılar olduğunu belirtiyorkar4070 baz alarak arama yaptım bütçeyi biraz arttırarak alabilirsiniz. Eğer arttıramazsanız 4060 lı bakarız.
HP Omen 17-cm2002nt 7p6m4ea 13. Nesil Intel I7-13700hx 32gb 1tb Ssd 8gb Rtx4070 17.3 Inç Qhd 165hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP Omen 17-cm2002nt 7p6m4ea 13. Nesil Intel I7-13700hx 32gb 1tb Ssd 8gb Rtx4070 17.3 Inç Qhd 165hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ASUS Rog Strix G16 G614jı-n3189 Intel Core I7 13650hx 16 Gb 1 Tb Ssd Rtx 4070 165 Hz Freedos 16" Wux Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Rog Strix G16 G614jı-n3189 Intel Core I7 13650hx 16 Gb 1 Tb Ssd Rtx 4070 165 Hz Freedos 16" Wux yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ne yemiş ufak özet geçer misin ? Haberim yok.aslında kulağa tuhaf geliyor biliyorum ama asus da alınmaz yediği haltlardan sonra
Elektronik şans işi biraz sorunsuzuna denk gelmek zor.MSI beğendim asusda çok iyi ama hp yi tavsiye etmiyorlar onu direkt sildim şuanda msı mı asus mu ? yorumlara bakıldığında sıkıntılar olduğunu belirtiyorkar
neden dell alınmaz ben laptopların ilahı diye duydum dell ve lenovo içinDell de alınmaz.
Lenovo, Asus, MSI , HP nin de omen serisi alınır.
MSI da da şöyle bir sıkıntı var nerdeyse tüm girişler sağ tarafta eğer bu durum seni etkilemezse al derim, bana kalsa etkiler mouse kullanımı zorlaşır çünkü.MSI beğendim asusda çok iyi ama hp yi tavsiye etmiyorlar onu direkt sildim şuanda msı mı asus mu ? yorumlara bakıldığında sıkıntılar olduğunu belirtiyorkar
İkiside doğru ama premium serileri için.neden dell alınmaz ben laptopların ilahı diye duydum dell ve lenovo için
asus göz göre göre forumlarda resmi desteği kullanıcılarına voltaj "ayarı" yaptırıp işlemci ve anakartlarını yaktırdıNe yemiş ufak özet geçer misin ? Haberim yok.
bunu bilmiyordum ve dediğin doğru etkilerMSI da da şöyle bir sıkıntı var nerdeyse tüm girişler sağ tarafta eğer bu durum seni etkilemezse al derim, bana kalsa etkiler mouse kullanımı zorlaşır çünkü.
İkiside doğru ama premium serileri için.
Alienware, Legion serileri.
Şaka yapıyosunn.asus göz göre göre forumlarda resmi desteği kullanıcılarına voltaj "ayarı" yaptırıp işlemci ve anakartlarını yaktırdı
bu gavur adamlar da mı şaka yapıyor sence?Tr de en kötü alienware 70k dan başlıyor.
Şaka yapıyosunn.
Asus gözümde bitti bu saatten sonra.asus göz göre göre forumlarda resmi desteği kullanıcılarına voltaj "ayarı" yaptırıp işlemci ve anakartlarını yaktırdı