https://www.trendyol.com/leaven/k62...c-kablolu-mekanik-klavye-hot-swap-p-784061898 bunu almanı öneririmMembran veya redswitch bir mekanik klavye önerir misiniz, en fazla 600 TL olsun
Membran veya redswitch bir mekanik klavye önerir misiniz, en fazla 600 TL olsun
Alınmaz![]()
Sarftech T60 Rgb Siyah App Uygulamalı Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sarftech T60 Rgb Siyah App Uygulamalı Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam siz öneri yapabilir misiniz![]()
Leaven K-620 Ayrılabilir Type-C Kablolu Red Switch Hot Swap Mekanik Klavye; Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Leaven K-620 Ayrılabilir Type-C Kablolu Red Switch Hot Swap Mekanik Klavye; yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınmaz
Yaptım zaten Leaven K620 önerdimHocam siz öneri yapabilir misiniz
Aynen bunu unutmuşum bu çok daha iyi.![]()
Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
AK68030 kodu ile 620 civarına geliyor.
Al geç. Daha iyisi yok.
Eğer kodun geçerliliği devam ederse, bende 2 güne sipariş geçeceğim bakalım.Aynen bunu unutmuşum bu çok daha iyi.
Çok beğendim hocam , gümrük ücreti vs çıkar mı? yoksa sadece 620 tl mi?![]()
Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
AK68030 kodu ile 620 civarına geliyor.
Al geç. Daha iyisi yok.
Alan kişiler vergi ödediğini söylemiyor fakat siz bir araştırın genede.Çok beğendim hocam , gümrük ücreti vs çıkar mı? yoksa sadece 620 TL mi?