https://www.trendyol.com/leaven/k62...c-kablolu-mekanik-klavye-hot-swap-p-784061898 bunu almanı öneririmMembran veya redswitch bir mekanik klavye önerir misiniz, en fazla 600 TL olsun
Membran veya redswitch bir mekanik klavye önerir misiniz, en fazla 600 TL olsun
AlınmazSarftech T60 Rgb Siyah App Uygulamalı Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sarftech T60 Rgb Siyah App Uygulamalı Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam siz öneri yapabilir misinizLeaven K-620 Ayrılabilir Type-C Kablolu Red Switch Hot Swap Mekanik Klavye; Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Leaven K-620 Ayrılabilir Type-C Kablolu Red Switch Hot Swap Mekanik Klavye; yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Alınmaz
Yaptım zaten Leaven K620 önerdimHocam siz öneri yapabilir misiniz
Aynen bunu unutmuşum bu çok daha iyi.Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
AK68030 kodu ile 620 civarına geliyor.
Al geç. Daha iyisi yok.
Eğer kodun geçerliliği devam ederse, bende 2 güne sipariş geçeceğim bakalım.Aynen bunu unutmuşum bu çok daha iyi.
Çok beğendim hocam , gümrük ücreti vs çıkar mı? yoksa sadece 620 tl mi?Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
AK68030 kodu ile 620 civarına geliyor.
Al geç. Daha iyisi yok.
Alan kişiler vergi ödediğini söylemiyor fakat siz bir araştırın genede.Çok beğendim hocam , gümrük ücreti vs çıkar mı? yoksa sadece 620 TL mi?